رسیگی به مشکلات مردم و واحدهای تولیدی در سفر استاندار مازندران به نوشهر

رسیگی به مشکلات مردم و واحدهای تولیدی در سفر استاندار مازندران به نوشهر

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، طبق برنامه ریزی صورت گرفته، یوسف نوری در ابتدای ورود به نوشهر با شماری از مردم غرب مازندران که سه شنبه های هر هفته در دفتر غرب استانداری مازندران(نوشهر) برگزار می شود، دیدار داشت و به تک تک خواسته های متقاضیان گوش داده و بر ضرورت حل مشکلات و تامین نیازهای بحق آنان تاکید کرده است.

مهم ترین موضوعات متقاضیان امروز دیدار ملاقات مردمی با استاندار مازندران در زمینه های دریافت تسهیلات بانکی، اشتغال، انشعابات آب و برق و گاز، الحاق به بافت، ساخت و ساز غیرمجاز و بازنگری طرح هادی بوده است.

از آغاز فعالیت دفتر غرب استانداری مازندران تا امروز افزون بر ۱۰ هزار درخواست مردمی در سامانه سامد استانداری مازندران متخص این دفتر ثبت شده است.

دفتر نمایندگی استانداری غرب مازندران در اول دی ماه ۱۴۰۲ با پیگیری استاندار وقت، با هدف دسترسی آسان مردم غرب استان به مدیران ارشد مرکزنشین در نوشهر راه اندازی شده است.

استاندار مازندران در حاشیه دیدار مردمی در دفتر غرب استانداری در نوشهر گفت: این دیدارهای مردمی به مشکلات شماری از متقاضانی که به این دفتر آمده بودند رسیدگی شده است.

حضور مسوولان باید میدانی باشد

نوری در گفت و گو با خبرنگاران افزود : حضور ما در بخش های مختلف استان باید میدانی باشد که با همین راهبرد به این منطقه آمدیم تا صحبت های مردم را گوش و دادیم تا مشکلات آنان را برطرف کنیم و همچنین طبق برنامه از چند واحد تولیدی منطقه نیز بازدید خواهیم کرد.

در سالی که با عنوان سال “جهش تولید با مشارکت مردم”، نامگذاری شده است، تمام دستگاه های اجرایی مکلف و موظفند تمام تلاش خود را برای تحقق این منویات رهبری به کار گیرند و در این مسیر نیز استاندار مازندران بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی استان محور اصلی فعالیت های خود قرار داده است.

استاندار مازندران همراه با هیاتی از مدیران کل در ادامه بازدیدهای میدانی خود در شهرستان نوشهر در کارخانه خوراک دام جهان کاوه در شهرک صنعتی آبندانک این شهرستان حضور یافت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آن قرار گرفت.

نوری در جریان بازدید از این واحد تولیدی با اشاره به عزم جدی دولتمردان برای احیای واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: مشکلات این کارخانه که از جمله واحد تولیدی مهم منطقه نوشهر و استان است باید برطرف شود.

رسیگی به مشکلات مردم و واحدهای تولیدی در سفر استاندار مازندران به نوشهر

صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.

نگاهی گذرا به سه هزار واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ مازندران نشانگر نقش آفرینی تولید این استان در چهار دهه گذشته ایران است و به جرات می‌توان گفت که بسیاری از این صنایع از نظر دانش فنی و ظرفیت‌های تولید نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه کم نظیرند.

استاندار مازندران در ادامه بازدیدهای میدانی امروز خود در شهرک صنعتی آبندانک به شرکت محصولات صنایع غذایی ناب شمال حضور یافت و ضمن بازدید از قسمت های مختلف این واحد تولیدی از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و دستوراتی را نیز برای تسهیل در امور این واحد تولیدی صادر کرد.

عزم دولتمردان به حل مشکلات واحدهای تولیدی

نوری در ادامه در جریان بازدید از این واحدتولیدی نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران بر لزوم فراهم شدن تمام شرایط و امکانات به منظور استفاده و بهره گیری از تمام خطوط تولیدی این واحد تاکید کرد.

وی اظهارداشت: دولتمردان برای احیای واحدهای تولیدی عزم جدی دارند و در این راستا نیز بسیار مصمم هستند.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند و تمام مسئولان موظفند در این راستا گام بردارند و از تمام امکانات و ظرفیت های موجود به شکل مطلوب استفاده کنند.

مقام عالی دولت در مازندران در ادامه سفر خود وارد شرکت بتن سبک ماز ایران در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر شد و از این واحد تولیدی هم از نزدیک بازید کرد.

استاندار مازندران سپس با حضور در محل پروژه آبرسانی چشمه گردوک نوشهر و ضمن بازدید از بخش هاب مختلف این پروژه از نزدیک در جریان روند تکمیل این طرح قرار گرفت.

به گفته نوری با تکمیل این پروژه آبرسانی ، کمبود آب آشامیدنی شهرستان برطرف خواهد شد.

ضرورت تکمیل طرح کنارگذر بندر نوشهر

بازدید از پروژه کنارگذر بندر نوشهر آخرین برنامه امروز استاندار مازندران در نوشهر بود که با همراه مسوولان بندر نوشهر و فرماندار و جمعی از مدیران ذیربط از مراحل مختلف این طرح بازدید کرد.

نوری در جریان بازدید از طرح کنارگذر بندر نوشهر در جمع خبرنگاران با تاکید بر ضرورت اتمام این طرح مهم نوشهر گفت : با تکمیل این طرح بسیار از چالش های مربوط که مطالبه مردم منطقه نیز بوده برطرف خواهد شد.

رسیگی به مشکلات مردم و واحدهای تولیدی در سفر استاندار مازندران به نوشهر

ساخت راه دسترسی مستقیم به بندر نوشهر با هدف توسعه روزافزون اقتصادی و افزایش تبادلات تجاری به باور کارشناسان نیاز روز منطقه به شمار می‌رود.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، این طرح در سال ۱۳۸۵ در سه مرحله به طول حدود ۲ کیلومتر مسیر رفت و برگشت با هدف برقراری ارتباط میان بندرخشکی واقع درحاشیه کمربندی با بندرنوشهر، شتاب بخشی در فرآیند تخلیه و بارگیری کالا، رفع معضل ترافیک شهری، ساماندهی تریلرهای حامل بار در بندر خشک، رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال مصوب شد که متاسفانه به علت مسائل زیست محیطی و کمبود اعتبار عملیاتی نشد.

در یکم آذر ماه سال ۱۴۰۰ هم پس از سال ها کش و قوس های اداری سرانجام موضوع عملیاتی شدن این طرح با تخصیص اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان مطرح و رسانه ای شد و در آن نشست معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی وقت وعده داد این طرح باید مدت سه سال به سرانجام برسد که چنین نشد.

پس از یکسال از شکل گیری دولت سیزدهم، شتاب بخشی و تقویت تجهیزات و امکانات در دستور کار قرار گرفت و تا آنکه در شهریور ماه سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه ساخت این راه دسترسی اختصاص داده شد.

برابر آمار منابع رسمی، تاکنون برای اجرای این طرح نزدیک ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که همچنان به سرانجام نرسیده است، طبق گزارش مسوولان اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران منطقه ویژه اقتصادی نوشهر، تعداد ۱۰۷ پلاک مسکونی در مسیر اجرایی طرح در بستر و حاشیه رودخانه ماشلک شناسایی شده که از این تعداد، ۵۶ مورد آن نیاز به تملک داشت که بیش از ۵۰ مورد آن تملک شده و تعداد سه مورد بنا به دلایلی هنوز تملک نشده است.

بندر نوشهر با قدمتی حدود ۹۰ سال و مساحت حدود ۸۸ هکتار و دارا بودن ۱۱ پست اسکله تجاری و خدماتی و تجهیزات مدرن بندری و دریایی، از ظرفیت مناسبی برای تخلیه و بارگیری انواع کالا و پذیرش کشتی های تجاری با ظرفیت بالغ بر شش هزار و ۵۰۰ تن برخوردار است.

استاندار مازندران در پایان گفت و گو با خبرنگاران یادآور شد: امروز توفیق مجدد حاصل شد تا به نوشهر آمدیم و با توجه به وضعیتی که هواشناسی گزارش داده بود ما بیشترین بارش ۲۴ گذشته در استان به میزان ۱۱۰ میلی متر در نوشهر به ثبت رسیده است و با هدف برای رصد میدانی به نوشهر آمدیم.

مازندران وارد ترسالی شد

یوسف نوری در همین مورد اظهارکرد : طبق گزارشها با وجود بارندگی شدید در این غرب استان ما شاهد آبگرفتگی معابر و خیابان ها را در این شهرستان داشتیم اما سیل و خسارت ناشی از آن نداشتیم که با مازندران با بارندگی مطلوب وارد ترسالی شده است.

رسیگی به مشکلات مردم و واحدهای تولیدی در سفر استاندار مازندران به نوشهر

وی در بخش دیگری با اشاره به تولیدات مرکبات در استان تصریح کرد : با برنامه ریزی های انجام شده کارها به گونه ای انجام شده که در بخش برنج و مرکبات این استان مشکلات کمی مواجه شده ایم به طوری که کشاورزان توانستند نارنگی شان را به وضعیت مناسب از طریق اتحادیه شان بفروشند.

وی بیان کرد: اما در بخش دیگر مرکبات (پرتقال) و کیوی کارهای مربوط در حال انجام است و طبق گزارش ها به لحاظ قیمت و در مقایسه با سال گذشته وضعیت مناسبی قرار داریم.

استاندار مازندران یادآور شد: در باره پرتقال این استان باید بازار داخلی و خارجی فروش آن فراهم بشود و برای تحقق این مهم تاکنون جلسات معتددی برگزار و پیش بینی های لازم برای صادرات آن فراهم شده است.

حتما ببینید

فیلم| تهدید ۲۴۰ میلیون هکتاری کانون ریزگرد علیه ایران در مرزهای مشترک با کشورهای همسایه

فیلم| تهدید ۲۴۰ میلیون هکتاری کانون ریزگرد علیه ایران در مرزهای مشترک با کشورهای همسایه

دریافت ۳۷ MB به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، وحید در گزارش تصویری امروز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *