فایننشال‌تایمز: اوضاع خاورمیانه و جنگ اوکراین اعتماد به رونق اقتصادی جهان را کاهش داد

فایننشال‌تایمز: اوضاع خاورمیانه و جنگ اوکراین اعتماد به رونق اقتصادی جهان را کاهش داد

به گزارش روز دوشنبه آباجان به نقل از ایرنا، فایننشال تایمز افزود: کسب و کارها و خانوارها در اقتصادهای بزرگ جهان با چالش بازگشت افزایش نرخ تورم دست و پنجه نرم می کنند، این در حالیست که چشم انداز رشد اقتصادی نامطئن و تردیدهای سیاسی بر اعتماد آنها تاثیر گذاشته است.

تحقیقات فایننشال تایمز نشان می دهد که هر چند برخی فعالیت های اقتصادی رونق گرفته اند، اما شاخص های مرتبط به اعتماد همچنان بشدت منفی است. یافته های شاخص بروکینگز و فایننشال تایمز درباره رونق اقتصادی جهان یا همان شاخص تایگر نشان می دهد که احساسات نسبت به وضعیت اقتصاد جهان همچنان ضعیف است.
این گزارش افزود: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۵ نوامبر (۱۵ آبان) و آشوب های ژئوپلتیکی از جمله درگیری ها در خاورمیانه و حمله به اوکراین همگی به کاهش احساسات درباره رونق اقتصادی جهان کمک کرده است.

اسوار پراساد (Eswar Prasad) کارشناس ارشد اندیشکده بروکینگز گفت: شاخص های اعتماد در کشورهایی که عملکرد اقتصادی خوبی دارند و کشورهایی که عملکرد خوبی ندارند همچنان ضعیف است. یافته های اخیر در حالی بدست آمده است که سیاستمداران و اقتصادانان خود را برای نشست های سالانه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در واشنگتن در هفته های آینده آماده می کنند.

کریستالینا جورجیوا مدیر صندوق بین المللی پول، در آستانه این نشست ها درباره آینده دشوار اقتصادی ناشی از ترکیبی از رشد اقتصادی پایین و بدهی بالا هشدار داد و بر ضرورت اقدام دولت ها برای رسیدگی به اوضاع مالی خود تاکید کرد. وی در عین حال هشدار داد که پس زمینه کنونی اقتصادی جهان می تواند تلاش های آنها برای کاهش بدهی خود را با مشکل مواجه کند.

صندوق بین‌المللی پول هفته آینده و در گزارش ماه ژوئیه خود، پیش‌بینی‌های رشد جهانی خود را پس از پیش‌بینی رشد جهانی ۳.۲ درصدی در سال ۲۰۲۴ و ۳.۳ درصدی در سال ۲۰۲۵ ، به‌روزرسانی خواهد کرد. جورجیوا هشدار داد در حالی که جهان در حال عبور از شوک تورمی بی سابقه در یک نسل گذشته است، با توجه به جهش قیمت ها، میراث ماندگاری بر درآمد خانوارها باقی خواهد ماند.

فایننشال تایمز نوشت: در حالی که شاخص های فعالیت اقتصادی واقعی در آمریکا و چین افزایش یافته است اعتماد کسب و کارها همچنان در شوک شدید بسر می برد و اعتمادها به رونق اقتصادی در ژاپن و آلمان نیز آسیب دیده است.
شاخص ها درباره سایر اقتصادهای بزرگ از جمله آلمان کمتر دارای نشانه های رونق است. فعالیت اقتصادی واقعی در آلمان اکنون در پایین ترین سطح نسبت به سال ۲۰۲۰ و همزمان با همه گیری کووید ۱۹ قرار دارد. همه گیری کرونا اقتصاد سراسر جهان را ققل کرد و اعتماد به رونق اقتصادی، اکنون پایین تر از سطح قبلی آن در بزرگترین اقتصاد منطقه یورو است.

آلمان ، بعد از این که دولت برلین پیش بینی خود برای رشد اقتصادی سال ۲۰۲۴ را کاهش داد، اکنون از دهه ۲۰۰۰ تاکنون با اولین رکود اقتصادی دوساله خود مواجه است. بر اساس شاخص تایگر، در انگلیس سطح اعتماد کسب و کارها و خانوارها به رونق اقتصادی افزایش یافته و رهبران تجاری در این کشور منتظر شفافیت بیشتر در سیاست های اقتصادی راشل ریوز وزیر دارایی این کشور هستند.

حتما ببینید

هشدار مقام ارشد ناتو: حملات ترکیبی روسیه تلفات بسیاری خواهد داشت

هشدار مقام ارشد ناتو: حملات ترکیبی روسیه تلفات بسیاری خواهد داشت

به گزارش روز یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا از شبکه خبری اسکای، جیمز آپاتورای با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *