توزیع مرغ گرم با گرید A در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

توزیع مرغ گرم با گرید A در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بهروز میرزایی روز یکشنبه اعلام کرد: مرغ گرید B دارای امحا داخل شکم شامل جگر، شُش، ریه و خونابه و با ارتقای فناوری(تکنولوژی) در مرغ گرید A امحا داخل شکم مرغ با ساکشن خارج می‌شود و بار میکروبی که ممکن بود در گوشت مرغ ایجاد شود از بین می‌رود.

وی اظهار داشت: مرغ گرید A به دلیل نداشتن امحا داخلی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم به نفع مصرف کننده و همچنین با کیفیت تر است.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود روند تولید مرغ گرید A در استان ادامه یابد گفت: در صورت استقبال مردم سهمیه تولید مرغ گرید A در استان افزایش می‌یابد.

وی در خصوص تفاوت قیمت مرغ گرید A و گرید B اضافه کرد: قیمت مرغ گرید Aمعادل ۱۰ درصد از مرغ گرید B بیشتر است.

میرزایی با اشاره به فعالیت سه کشتارگاه مرغ در چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در زمان حاضر یک واحد از کشتارگاه‌های مرغ در استان مجهز به تولید مرغ گرید A است.

وی تاکید کرد: تلاش می‌شود ۲ کشتارگاه دیگر مرغ فعال در چهارمحال و بختیاری نیز خود را به فناوری روز مجهز و امکان تولید مرغ گرید A را داشته باشند.

به گفته معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ، صادرات مرغ در زمان افزایش تولید تنها در صورتی امکان دارد که کشتارگاه امکان تولید مرغ گرید A داشته باشد و این امر می‌تواند رقابت را در بازار تولید این فرآورده پروتیینی ایجاد کند.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، نیاز روزانه چهارمحال و بختیاری به مرغ ۶۰ تا ۷۰ تُن است که این نیاز با جوجه‌ریزی یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در هر دوره تامین می‌شود.

حتما ببینید

تامین سلامت کارگران از مهمترین برنامه‌های وزارت تعاون است

تامین سلامت کارگران از مهمترین برنامه‌های وزارت تعاون است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، هادی بهداد روز چهارشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *