به گزارش روز یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا به نقل از العربی الجدید، پایگاه «گلوبز» در این باره گزارش داد: سرمایهگذاران بزرگ بخش املاک در سرزمینهای اشغالی در حال خروج از این منطقه هستند.
گلوبز افزود که سرمایهگذارانی که اقدام به خریدهای کلان در بخش مسکن سرزمینهای اشغالی کردهاند در حال ترک بازار این رژیم هستند.
روزنامه عبری «جروزالم پست» نیز در این باره نوشت: اسرائیل با موج بی سابقه مهاجرت معکوس روبروست و آمارها در این زمینه، بیسابقه است.
این روزنامه تاکید کرد که ۴۰ هزار و ۶۰۰ نفر در سال جاری، سرزمینهای اشغالی را ترک کردهاند.
جروزالم پست خاطرنشان کرد: آمار، حاکی از زیانهای وارده به اسرائیل در درازمدت است.
روزنامه مذکور تصریح کرد که ۴۰ درصد از افرادی که سرزمینهای اشغالی را ترک میکنند در فاصله سنی ۲۰ تا ۴۰ سال هستند و این به معنی زیان بزرگ به «نیروی کار» در این منطقه است.
هفته گذشته نیز شبکه تلویزیونی صهیونیستی «کان» گزارش داد که حدود یک چهارم صهیونیستها در حال و یا درصدد مهاجرت از سرزمینهای اشغالی هستند.
شبکه کان در این باره افزود که این افراد خود اعلام کردند که در سال گذشته در اندیشه ترک سرزمینهای اشغالی بوده اند.
در همین راستا، دفتر مرکزی آمار رژیم اشغالگر اسرائیل نیز ۲ مهرماه اعلام کرد که شمار صهیونیست هایی که تصمیم به ترک سرزمین های اشغالی فلسطین گرفتهاند و حاضر به بازگشت نشدند، جهش چشمگیری داشته است.
همزمان با عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین انجام شد، سرزمین های اشغالی شاهد افزایش «مهاجرت معکوس» صهیونیست ها بوده است و رسانههای اسرائیلی مکررا از تعداد زیادی از صهیونیست هایی که از ابتدای جنگ غزه تاکنون سرزمینهای اشغالی فلسطین را ترک کردهاند، صحبت میکنند.
تارنمای روزنامه «یدیعوت احارنوت» رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که بیش از ۵۵ هزار صهیونیست در سال ۲۰۲۳ بدون اینکه بازگردند سرزمین های اشغالی فلسطین را ترک کردند که بر اساس آمار ارائه شده از سوی دفتر آمار رژیم اسرائیل بیشترین تعداد صهیونیست های مهاجرت کرده از سرزمین های اشغالی فلسطین مربوط به همین سال است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، با گذشت بیش از یک سال از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیستها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که خانوادههای اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.