آمادگی برای پرداخت وام با هدف توسعه بوم‌گردی‌ها در چهارمحال و بختیاری

آمادگی برای پرداخت وام با هدف توسعه بوم‌گردی‌ها در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، محمدکاظم منزوی روز پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری شهرستان بروجن تاکید کرد: شرایط برای سرمایه‌گذاری در چغاخور شهرستان بروجن و اطراف آن به‌طور کامل فراهم است.
وی زیرساخت‌های فرهنگی و تجربه‌های بزرگان منطقه برای توسعه گردشگری را ضروری دانست و افزود: با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری و کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، استانداردهایی برای توسعه بوم‌گردی‌ها با هدف افزایش جذب گردشگران باید تعریف شود.
منزوی تصریح کرد: اجرای طرح‌های گردشگری کشاورزی در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری به کمک مسئولان مرتبط و حمایت مجموعه دادگستری نیاز دارد.
رییس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نیز گفت: توسعه بوم‌گردی‌ها در استان توسعه شتابان به خود گرفته است.

آمادگی برای پرداخت وام با هدف توسعه بوم‌گردی‌ها در چهارمحال و بختیاری

سید سعید فیاضی تاکید کرد: تجار، فعالان اقتصادی و بازرگانان چهارمحال و بختیاری با طرح‌های گردشگری آشنا هستند و از این طرح‌ها بازدید می‌کنند.
وی توسعه زیرساخت‌های گردشگری را در حفظ هویت محلی مؤثر دانست و یادآور شد: شهرستان بروجن در مسیر گردشگری قرار دارد و توسعه زیرساخت‌های گردشگری به پیشرفت سریع‌تر این شهرستان کمک می‌کند.

توسعه زیرساخت‌های اقامتی گردشگری بروجن

فرماندار بروجن نیز گفت: سال آینده تعداد تخت‌های گردشگری این شهرستان از یک‌هزار و ۸۰۰ تخت به ۲ هزار و ۵۰۰ تخت افزایش می‌یابد.
فتاح کرمی تاکید کرد: حوزه‌های مرتبط با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجن در دولت سیزدهم متحول شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای راه‌اندازی اقامتگاه بوم‌گردی اورگان چغاخور ۴۵ میلیارد ریال تامین و هزینه شد.
علیرضا جیلان تاکید کرد: از این مبلغ ۱۵ میلیارد ریال از محل وام بانکی و ۳۰ میلیارد ریال از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینی به وسعت یک‌هزار متر مربع با زیربنای ۱۵۰ متر مربع تامین شد.
وی افزود: اقامتگاه بوم‌گردی آورگان چغاخور شهرستان بروجن روزانه ظرفیت اقامت ۲۰ نفر و پذیرایی از ۱۰۰ نفر دارد و زمینه اشتغال مستقیم پنج نفر را فراهم کرده است.
جیلان به راه‌اندازی اردوگاه گردشگری حاشیه گندمان شهرستان بروجن در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع اشاره و تصریح کرد: در این طرح هشت سیاه‌چادر عشایری نصب شده و ظرفیت اقامتی آن ۱۰۰ نفر در شبانه‌روز است.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت سفره‌خانه سنتی در سیاسرد بروجن یادآور شد: این طرح در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۹۵۰ متر مربع با ۴۹۰ متر مربع زیربنا ساخته می‌شود.
جیلان اظهار داشت: در زمان اجرای این طرح ۱۰ نفر به‌طور مستقیم مشغول به کار می‌شوند و تا یک‌سال دیگر تکمیل می‌شود و بهره‌برداری خواهد رسید.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و بروجن در ۶۰ کیلومتری شهرکرد واقع شده است.

حتما ببینید

۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در منابع بودجه چهارمحال و بختیاری از محل مولدسازی پیش‌بینی شد

۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در منابع بودجه چهارمحال و بختیاری از محل مولدسازی پیش‌بینی شد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، اردشیر آذر عصر روز سه‌شنبه در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *