یک مقام لبنانی:  دولت لبنان پس از کشته شدن نصرالله، هیچ تماسی با حزب الله نداشته است

یک مقام لبنانی: دولت لبنان پس از کشته شدن نصرالله، هیچ تماسی با حزب الله نداشته است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، این مقام لبنانی که به مقام و نامش هیچ اشاره‌ای نشده است، به خبرگزاری فرانسه ادعا کرد: حزب الله روز ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) به نبیه بری رئیس مجلس لبنان گفته که موافق آتش‌بس است.

این درحالی است که عبدالله بوحبیب وزیر امور خارجه دولت پیشبرد امور لبنان نیز ۱۱ مهرماه در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان اعلام کرده است که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله چند روز پیش از شهادتش، با توافق آتش‌بس ۲۱ روزه موافقت کرده بود.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل ششم مهر ماه به پشتوانه حمایت‌های آمریکا در حالی که برای سخنرانی در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می برد، دستور ترور سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را صادر کرد و هواپیماهای رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه محلات مسکونی محله حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به صورت پیاپی بمباران کردند.

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای که روز شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳ منتشر شد شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را تایید کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ برابر با اول اکتبر ۲۰۲۴ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پاسخ به نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در ترور اسماعیل هنیه و نیز ترور سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان،نیروی هوا فضای سپاه با پرتاب ده‌ها موشک بالستیک اهداف مهم نظامی امنیتی را در قلب سرزمین های اشغالی مورد هدف قرارداد.

به گفته سپاه، این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است.

سپاه همچنین هشدار داد: اخطار داده می شود چناچه رژیم صهیونیستی به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.

سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز در تشریح جزئیات عملیات وعده صادق ۲ با بیان اینکه ۲ ماه گذشته، روزهای بسیار سختی برای ملت ایران و محور مقاومت بود، گفت: حتی با وجود این جنایت ها جمهوری اسلامی ایران رعایت موازین لازم را به انجام رساند و تنها پایگاه‌های نظامی زده شد؛ سه پایگاه نظامی هوایی اصلی رژیم صهیونیستی از جمله مقر موساد، پایگاه هوایی نواتیم محل اصلی نگهداری جنگنده‌های F۳۵، پایگاه هوایی هاتسریم پایگاه مبدا عملیات ترور سید حسن نصرالله، رادارهای راهبردی و مراکز تجمع تانک‌ها، نفربرها و نفرات رژیم صهیونیستی در منطقه پیرامون غزه مورد هدف قرار گرفت. در این عملیات زیرساخت اقتصادی و صنعتی رژیم صهیونیستی و مردم مورد هدف قرار نگرفتند در حالی که این کار کاملا امکان پذیر بود.

حتما ببینید

قطر پیام مثبتی از حماس به اسرائیل منتقل کرد/ جلسه فوری نتانیاهو با کابینه

قطر پیام مثبتی از حماس به اسرائیل منتقل کرد/ جلسه فوری نتانیاهو با کابینه

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا به نقل از شبکه الجزیره قطر، سازمان رادیو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *