به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، روزنامه عبری معاریو در گزارشی در سالگرد عملیات طوفان الاقصی اعلام کرد که بعد از گذشت یک سال از عملیات ۷ اکتبر که فلسطینیها سال گذشته انجام دادند، همه اسرائیلیها با یک سیاهچاله بزرگ در قلبشان زندگی میکنند.
این رسانه صهیونیستی افزود: نیازی نیست که به اسرائیلیها یادآوری کنیم چه وضعیتی دارند؛ زیرا آنها همیشه روز خود را با درد و خسارات شروع میکنند و علاوه بر آن، درد گروگانها (اسرای صهیونیست در غزه) همچنان با اسرائیلیهاست و این درد فروکش نمیکند.
در ادامه این گزارش آمده است: از یک سال قبل هر اسرائیلی با یک سیاهچاله در قلبش زندگی میکند. از همان ابتدا برای همه روشن بود که اسرائیل به سمت فاجعه میرود؛ اما مقامات ما غافل از خطری که وجود دارد، سرگرم جنگ قدرت بودند. بزرگترین دغدغه ما امروز بازگرداندن گروگانها از غزه است، اما هیچ چشم انداز مثبتی برای تحقق این امر دیده نمیشود.
نویسنده این مقاله با ابراز ناامیدی شدید از شرایط سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی تاکید کرد: باید قبول کنیم ارزشهایی که اسرائیلیها به آن اعتقاد داشتند و با آن زندگی میکردند توهمی بیش نبوده است؛ به ویژه اینکه تحقیقات کمیته وابسته به کابینه که قرار بود بعد از حمله ۷ اکتبر ایجاد شود، تقریبا غیرقانونی شده است. علاوه بر آن نسل جوان، اسرائیل در وضعیت ناامیدی شدید قرار دارد و چیزی که اسرائیلیها میبینند، خون و اشک است و واقعیت نشان میدهد که در برابر یک دهه از مرگ و جنگها قرار داریم؛ بدون اینکه چشم اندازی برای خروج از این تونل وحشتناک وجود داشته باشد.
براساس این مقاله، اسرائیل با یک دهه مرگ، درد و جنگ مواجه است و وضعیت کنونی اسرائیل شبیه به کشتی تایتانیک است که به سمت کوه یخ میرود. در این میان، مقامات افراطی اسرائیل از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر گرفته تا فرماندهان ارتش و سران سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی، همگی کوته فکر، متکبر و نادان هستند و تنها میتوانند درباره قدرت بازدارندگی اسرائیل لاف بزنند؛ بدون اینکه درک واقعی از آنچه که در حال رخ دادن است، داشته باشند.
نویسنده این یادداشت به شکاف شدید در جامعه صهیونیستی و تاثیر آن در آینده اشاره و تاکید کرد: افراد بین ۴۰ تا ۵۰ سال جامعه اسرائیل، از کنست و کابینه متنفرند و بنابراین تمایلی به مشارکت در رهبری آینده اسرائیل ندارند. همچنین باید به پدیده ترسناک مهاجرت معکوس در میان اسرائیلیها به دلیل ناامیدی از شرایطی که در آن زندگی میکنند، اشاره کنیم.
معاریو در پایان این مقاله نوشت: جوانان اسرائیلی در ارتش برای کمرنگتر کردن تصویر تاریک اسرائیل تلاش میکنند اما سوالی که نسلهای آینده از این جوانان خواهند پرسید، این است که آیا واقعاً نمیدانستند چه اتفاقی افتاده است؟ آیا نمیتوانستند جلوی این وضعیت را بگیرند و از همه مهمتر آیا خجالت نکشیدند؟
انتهای پیام/