صادق رمضانزاده در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: استان خراسان شمالی شامل ۱۰ شهرستان٬ ۲۲ بخش٬ ۴۷ دهستان و ۱۲۹۶ نقطه آبادی و ۷۵۹ روستای بالای ۲۰ خانوار است.
وی افزود: ۴۴ درصد جمعیت استان خراسان شمالی شامل روستاییان و ۳ درصد هم عشایر هستند که این عدد در کشور ۲۶ درصد است و ما بالاتر از میانگین جمعیت روستایی کشور هستیم.
مدیرکل دفتر روستایی استانداری خراسان شمالی گفت: روستا یک مرکز تولید و اشتغال در کشور محسوب میشود و تاریخ زندگی بشر گواه میدهد که شهرها حیاتشان را از روستا شروع کردند.
رمضانزاده گفت: در روستاهای استان خراسان شمالی منابع طبیعی زرخیز٬ ظرفیت گردشگری٬ نرخ مشارکت بالای زنان روستایی در تولید و طبیعت سرشار از نعمت وجود دارد. در استان خراسان شمالی در حوزه گردشگری بهصورت فصلی و در تمام سال میتوانیم شاهد حضور گردشگران در روستاهای استان خراسان شمالی باشیم که این یک نقطه قوت و ظرفیت است.
وی گفت: ظرفیت صنایع دستی در استان خراسان شمالی بهحدی است که از ۶۹ رشته فعال، ۱۸ رشته فعال در روستاهای استان فعالیت میکنند و چرخه تولید صنایع دستی در استان خراسان شمالی کامل است.
مدیرکل دفتر روستایی استانداری خراسان شمالی تصریح کرد: ظرفیت گردشگری و توسعه گردشگری روستاپایه در استان خراسان شمالی مورد اهمیت ویژه بوده و در سه سال اخیر بسیار روی آن تأکید شده است. ۱۶۷ تأسیسات گردشگری در خراسان شمالی وجود دارد که از این تعداد ۱۰۸ تأسیسات گردشگری شامل خانه مسافر بومگردی و برخی از جاذبههای گردشگری استان در روستاها هستند.
رمضانزاده گفت: ۸ روستای هدف گردشگری و ۲۴ روستای نمونه گردشگری در خراسان شمالی وجود دارد، همچنین صدها معادن غنی در روستاهای خراسان شمالی هستند که باعث توسعه ظرفیت روستاها میشوند.
وی بیان کرد: امنیت روستاهای خراسان شمالی در مقایسه با میانگین کشوری بسیار مناسب است و در استان خراسان شمالی ۱۶۰ روستای مرزی داریم که کاملاً امن هستند و سرمایهگذاری در این روستاها بسیار بهصرفه است.
انتهای پیام/۳۱۱/+