به گزارش روز یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا، هیل با اشاره به نزدیک شدن به سالگرد عملیات طوفان الاقصی و اقدام حماس در حمله به مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، چشم انداز برقراری صلحی پایدار در منطقه بیش از هر زمان دیگری توهم آمیز توصیف کرد و نوشت: حملات (رژیم) اسرائیل در غزه باعث جان باختن تقریبا ۴۰ هزار نفر و آوارگی حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر دیگر شده است و بی خانمان ها با توجه به کمبود غذا، دارو و آب در شرایط نگران کننده ای بسر می برند.
این رسانه اذعان کرد که حملات رژیم اسرائیل نتوانسته اهداف ادعایی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نابودی کامل حماس را محقق سازد و حتی ژنرال های ارشد نتانیاهو غیرممکن بودن چنین هدفی را به او گوشزد کرده اند.
نتانیاهو علاقه ای به آتش بس ندارد و با توجه به انتخابات قریب الوقوع در آمریکا، جو بایدن رئیس جمهوری این کشور در جایگاهی نیست که وی را در این زمینه تحت فشار قرار دهد و طرح روشنی برای اوضاع بعد از جنگ غزه و بازسازی این منطقه وجود ندارد.
این رسانه در بخشی از گزارش خود با یادآوری تنش های گذشته در جهان نوشت، همان طوری که فرانسه در الجزایر، آمریکا در ویتنام، سومالی و بوسنی و انگلیس در ایرلند شمالی آموخت، عملیات محدود اغلب می تواند تشدید شود و به جنگ های طولانی منجر شود.
به نوشته هیل، (رژیم) اسرائیل می تواند با حملات خود علیه مواضع حزب الله تلفات غیرنظامیان را افزایش و میزان خرابی ها را گسترش دهد اما این اقدامات احتمالا منجر به نابودی حزب الله نخواهد شد و حتی اگر چنین اتفاقی رخ دهد گروه دیگری جایگزین آن خواهد شد همان طوری که حزب الله جای خالی سازمان آزادیبخش فلسطین (PLO) را در سال ۱۹۸۲ پر کرد.
این رسانه آمریکایی افزود: یکی دیگر از تبعات ناخواسته این حملات، می تواند به فروپاشی لبنان منجر شود. آمریکا و (رژیم) اسرائیل مدعی اند که حزب الله یک گروه تروریستی است اما این گروه در پارلمان لبنان نماینده دارد و نیروی نظامی آن به مراتب از ارتش رسمی لبنان قوی تر است و کنترل بخشی از خاک این کشور را در اختیار دارد. حزب الله در نهادهای رسمی و اجتماعی لبنان در هم تنیده شده است و نابودی آن خلا قدرتی را ایجادخواهد کرد که می تواند به فروپاشی این کشور منتهی شود.
این گزارش با اشاره به عملیات موشکی ایران علیه اهدافی در رژیم صهیونیستی نوشت: شواهد نشان می دهد که آنها به اهداف خود اصابت کرده اند. (رژیم) اسرائیل تصدیق می کند که خساراتی به بار آمده اما درباره آن اظهارنظری نمی کند. نتانیاهو وعده تلافی این حملات را ظاهرا علیه تاسیسات نفتی و هسته ای ایران داده است که می تواند به حملات بیشتری از سوی ایران منجر شود.
هیل در ادامه به افزایش قابل توجه حملات خشونت آمیز شهرک نشین ها علیه فلسطینی ها اشاره و اذعان کرد شهرک نشین ها بندرت به خاطر این حملات و تخریب اموال فلسطینی ها مجازات می شوند. دستاوردهای احتمالی رژیم اسرائیل در گسترش جنگ را باید با هزینه ای که در داخل و خارج برای آن می پردازد ارزیابی کرد.
صنعت گردشگری که کمک بزرگی به اقتصاد (رژیم) اسرائیل می کند در نیمه نخست سال ۲۰۲۴ میلادی ۷۶ درصد کاهش یافت و بیشتر خطوط هوایی پروازهای خود به سرزمین های اشغالی را تعلیق کرده اند. ارزیابی تاثیر جنگ بر جمعیت اسرائیل (از جمله آوارگان در شمال اراضی اشغالی) دشوار است ولی نشانه های نگران کننده ای وجود دارد. نظرسنجی جدید نشان داده که ۵۴ درصد اسرائیلی های بین ۱۸ تا ۳۴ سال گفته اند اگر فرصتی دست دهد مهاجرت می کنند و ۶۲ درصد گفته اند نسبت به آینده ناامید هستند.
این رسانه افزود: ارزیابی میزان تاثیر جنگ بر سلامت روانی جمعیت نیز دشوار اما مطمئنا این تاثیر قابل توجه است. دانشمندان پدیده ای به نام «ترومای بین نسلی» را شناسایی کرده اند که به معنای انتقال استرس از یک نسل به نسل دیگر است و نشان می دهد که اثرات جنگ می تواند بر نسل های آینده تاثیر بگذارد.
هیل در پایان آورده است: سیاست آمریکا بسته به نتیجه انتخابات آمریکا می تواند تغییر کند و همین امر تمایل نتانیاهو را برای ادامه جدی جنگ تا قبل از انتخابات ۵ نوامبر (۱۵ آبان) در آمریکا توجیه می کند. اما با توجه به نزدیک بودن رقابت تنگاتنگ انتخاباتی، همه ما آگاه هستیم که دولت بایدن در جایگاهی نیست که بتواند نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد.