اوضاع گردشگران عراقی در خوزستان سر و سامان می‌یابد

اوضاع گردشگران عراقی در خوزستان سر و سامان می‌یابد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا این تفاهمنامه‌ها روز شنبه در هتل هیام اهواز میان معاونت گردشگری استان خوزستان، روسای انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری خوزستان، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری خوزستان با پنج شرکت گردشگری عراقی و یک شرکت عمانی به امضا رسید.

همکاری و تعامل ۲ طرف این تفاهمنامه به منظور معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری ۲ کشور و تبادل گردشگران انفرادی و گروهی از جمله موضوعات این تفاهمنامه بود که با هدف افزایش سهم بازار گردشگری طرفین به عنوان کشورهای بازار هدف و آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی، فرهنگی و مذهبی مشترک با توجه به پیشینه روابط تاریخی میان آن‌ها منعقد شد.

معاون گردشگری خوزستان در حاشیه این نشست به حضورشرکت‌های عراقی و عمانی در خوزستان در یک هفته اخیر اشاره کرد و گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان به مناسبت هفته گردشگری از این شرکت‌ها برای سفر به خوزستان دعوت کرده است.

جمال عامری‌نسب افزود: در این سفر با برگزاری تورهای مختلف ظرفیت‌های استان از نظر تاریخی، طبیعی و گردشگری سلامت ارایه و معرفی شد.

پیگیری رفع مشکلات گردشگران در پایانه مرزی شلمچه

وی امضای تفاهمنامه را ماحصل و نتیجه سفر این شرکت‌ها به خوزستان عنوان کرد و توضیح داد: براساس این تفاهمنامه‌ها تلاش می‌شود تا گردشگران همه حوزه‌ها به ویژه گردشگران سلامت ساماندهی شوند.

معاون گردشگری خوزستان رفع مشکلات تردد گردشگران مذهبی، طبیعت‌گردی، سلامت و … عراقی به ویژه در پایانه مرزی شلمچه را از جمله اولویت‌های مهم براساس این تفاهمنامه برشمرد.

رییس انجمن صنفی خدمات مسافرت هوایی و گردشگری خوزستان رونق گردشگری را از جمله اولویت‌های مهم این تفاهمنامه‌ها عنوان کرد و گفت: یکی از نیازهای حوزه گردشگری استان خوزستان همکاری دستگاه‌های دولتی متولی در این حوزه با شرکت‌های گردشگری خصوصی است.

خوزستان در کشورهای همسایه حرفی برای گفتن دارد

طاهر سبهانی با بیان اینکه ۱۵۰ دفتر خدمات مسافرتی و ۲۰ شرکت گردشگری در استان فعال است توضیح داد: استان خوزستان با برخورداری از ظرفیت‌های مختلف در حوزه گردشگری در کشورهای همسایه حرفی برای گفتن دارد از این رو ضرورت دارد دستگاه‌های دولتی از این حوزه حمایت کامل داشته باشند چراکه در چند سال گذشته همکاری از سمت دستگاه‌های دولتی ندیدم.

وی بیان کرد: نبود حمایت نهادهای دولتی موجب شده تا بسیاری از گردشگران به ویژه گردشگران سلامت که از عراق وارد خوزستان می‌شوند به استان‌های دیگر سفر کنند در حالی که این گردشگران می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را از استان خوزستان دریافت کنند.

امیر الساعدی، مدیر شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری انور السند باد عراق نیز به نمایندگی از شرکت‌های گردشگری عراق حضور خود و دیگر شرکت‌ها در استان خوزستان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مسافت استان خوزستان با عراق کم است و همین مساله یک امتیاز برای ما و این استان محسوب می‌شود.

امکانات تهران و مشهد در خوزستان هم هست

وی بیان کرد: ما قبلا به استان‌های دیگر همچون مشهد سفر کردیم اما پس از بازدید از خوزستان متوجه ظرفیتی‌های استان در حوزه‌های مختلف گردشگری به ویژه گردشگری سلامت شدیم درواقع بسیاری از امکاناتی که گردشگران عراقی برای آن به تهران و مشهد می‌رفتند در خوزستان وجود دارد.

این مدیر شرکت گردشگری عراقی، بیمارستان‌های خوزستان را پیشرفته و برخوردار از دستگاه‌های مجهز دانست و افزود: پس از بازگشت به عراق قول می‌دهیم اولین گروه گردشگری خود را به این استان بیاوریم تا زا امکانات این استان استفاده کنند.

وی از مسئولان خواست تردد مسافران و گردشگران عراقی را در پایانه مرزی تسهیل کنند.

حتما ببینید

دبیر کمیسیون اصل۹۰مجلس: آمار مناطق نفتخیز جنوب در زمینه فلرسوزی با محیط زیست همخوانی ندارد

دبیر کمیسیون اصل۹۰مجلس: آمار مناطق نفتخیز جنوب در زمینه فلرسوزی با محیط زیست همخوانی ندارد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا محمد امیر شامگاه پنجشنبه در حاشیه سفر کمیسیون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *