به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، همایش ملی درسآموختههای کرونا که توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) از روز گذشته آغاز شده بود، عصر امروز به کار خود پایان داد.
در این همایش پنلهای تخصصی در محورهای تهدیدات و فرصتهای کرونا، پیشگیری از کرونا با محوریت بهداشتی، کرونا و کادر درمان متخصص و مجرب، اختلالات بعد از ابتلا به کووید۱۹، سیاست خارجی و امنیت ملی در کرونا، تجهیزات پزشکی و زنجیره دارویی در کرونا، اقتصاد سلامت، سلامت معنوی و نقش رسانهها در دوران همهگیری بیماری، برگزار شد.
پژوهشگران تا ۳۱ مردادماه سال جاری فرصت داشتند که مقالات خود را در زمینههای ذکر شده به دبیرخانه این همایش ارسال کنند و بیش از ۸۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است. این همایش همچنین شامل بخش فرهنگی و هنری در زمینه شعر، داستان کوتاه، پادکست، خوشنویسی، صنایع دستی، کاریکاتور، نقاشی، پوستر، اینفوگرافیک، عکاسی، انیمیشن، فیلم کوتاه، نماهنگ و مستند است.
اثر پریسا حیدری، خبرنگار حوزه پزشکی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، موفق به کسب رتبه نخست در بخش داستان کوتاه شد.
همچنین مستند “منهای کووید” که به روایت درسآموختههای ناشی از پاندمی کرونا پرداخته و تجربیات بهدستآمده وتهدیدات تبدیل شده به فرصت را در این بحران جهانی به تصویر میکشد، در این همایش به نمایش گذاشته شد. روایت این مستند از آغاز شیوع ویروس در چین شروع شده و به بررسی پیامدهای جسمی و روانی آن در سطح جهانی و بهویژه در ایران میپردازد. این اثر در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله تولید شده و به دنبال تبیین ابعاد مختلف این تجربه تلخ جهانی است.
عباس ایمانی فولادی، دبیر همایش ملی درسآموختههای کرونا در آیین اختتامیه این همایش اظهار کرد: بیش از ۹۰۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده و ۱۶۰۰ نفر در این همایش شرکت کردهاند که این آمار نشان میدهد جامعه پزشکی ما تمایل به ثبت تجارب دوران همهگیری کرونا دارد.
وی افزود: بیش از ۴۵ پنل و ۴۹ پوستر در این همایش ارائه شد و از تمام افراد فعال در حوزه کرونا، دعوت به عمل آمد و جنبههای مختلف کرونا توسط این متخصصان به بحث و بررسی گذاشته شد.
انتهای پیام/