پژمان نوروزی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا تاکید کرد: برای اجرای این طرح ۴۲ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۶۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی افزود: این اقدام بهمنظور بهبود خدمات حملونقل به شهروندان و کاهش آلودگی هوا در چهارمحال و بختیاری استان انجام میشود.
نوروزی تصریح کرد: این تسهیلات به مالکان و فعالان حوزه حملونقل عمومی اختصاص یافته و هدف آن افزایش ایمنی و بهبود کیفی خدمات به شهروندان است.
وی نوسازی ناوگان حملونقل عمومی را عامل بهبود خدمات دانست و یادآور شد: این مهم همچنین به اشتغالزایی و رشد اقتصادی کمک میکند.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در نیمه نخست سالجاری با هدف حمایت از کسبوکارهای خُرد و ایجاد اشتغال ۴۰۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۸۲ میلیارد ریال در استان پرداخت شد.
وی گفت: از مجموع این تسهیلات ۲۸ فقره بهمبلغ ۲۳۱ میلیارد ریال در بخش کشاورزی، ۶۰ فقره تسهیلات بهمبلغ ۱۷۴ میلیارد ریال در بخش صنعت و ۹۵ فقره بهمبلغ ۲۸۴ میلیارد ریال در بخش خدمات اختصاص یافت.
نوروزی تاکید کرد: همچنین ۲۲۱ فقره تسهیلات بهمبلغ ۹۳ میلیارد ریال از طریق سایر تفاهمنامهها به متقاضیان پرداخت شده است.
وی افزود: پرداخت این تسهیلات منجر به ایجاد اشتغال برای ۲۵۰ نفر در چهارمحال و بختیاری شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: کمک به رونق اقتصادی و تقویت اشتغال در استانهای کمتربرخوردار از مهمترین اولویتهای این صندوق است و اُمید است با ادامه این روند فرصتهای شغلی بیشتری فراهم شود.
نوروزی یادآور شد: اجرای طرح نوسازی ناوگان حملونقل عمومی بخشی از برنامههای صندوق کارآفرینی اُمید برای حمایت از طرحهای زیربنایی و توسعه پایدار در چهارمحال و بختیاری بوده واُمید است با اجرای آن کیفیت خدمات به مسافران بهطور قابلتوجهی افزایش یابد.
بیش از ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار تن کالا در چهارمحال و بختیاری جابهجا شد
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: در نیمه نخست سالجاری ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۱۰۵ تن کالا در این استان جابهجا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۵ درصد افزایش داشته است.
روحالله غلامی تاکید کرد: در این مدت ۱۹۰ هزار و ۵۲۷ بارنامه از سوی شرکتهای حملونقل فعال کالای چهارمحال و بختیاری صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد افزایش داشته است.
وی تعداد بارنامه مصرفی صادره چهارمحال و بختیاری در نیمه نخست سالجاری را ۱۹۰ هزار و ۵۲۷ فقره دانست و افزود: این تعداد بارنامه از سوی شرکتهای حملونقل فعال کالای استان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد افزایش داشته است.
چهارمحال و بختیاری ۴۳ شرکت حملونقل باربری فعال دارد و بیشتر کالاهای جابهجا شده شامل آهن اسفنجی، سیمان، انواع ورق گالوانیزه، کود اوره، کلینگر، میلگرد، بنزین، خوراک ماهی و گازوییل است.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.