۵۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی اسدآباد مقاوم سازی شده است

۵۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی اسدآباد مقاوم سازی شده است

علی جلالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: واگذاری تسهیلات نقش مهمی در پیشرفت پروژه های مقاوم سازی دارد اما بانک های عامل شهرستان اسدآباد در پرداخت تسهیلات مقاوم سازی سنگ اندازی می‌کنند.

وی اظهار کرد: هنوز نیمی از واحدهای مسکونی روستایی در این شهرستان نا ایمن است و به دلیل همکاری نکردن بانک ها نسبت به پرداخت تسهیلات به روستاییان، متقاضیان رغبتی به مقاوم سازی واحدهای مسکونی خود ندارند.

جلالی گفت: قانون پرداخت تسهیلات مقاوم سازی در استان همدان برای همه شهرستان ها یکسان است ، اما به دلیل سلیقه ای عمل کردن بانک ها در اسدآباد ، این شهرستان از نظر مقاوم سازی منازل روستایی در استان از جایگاه خوبی برخوردار نیست.

وی افزود: در سالجاری ۶۵۰ سهمیه تسهیلات مقاوم سازی به شهرستان اسدآباد اختصاص یافته است که تاکنون ۴۹۰ متقاضی دریافت وام مقاوم سازی به بانک ها معرفی شده‌اند.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه سقف تسهیلات مسکن روستایی در حال حاضر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با نرخ سود پنج درصد و باز پرداخت ۲۰ ساله است، افزود: با توجه به اینکه سود این تسهیلات در اصل، ۲۳ درصد بوده و متقاضی تنها پنج درصد سود بانکی را در این رابطه پرداخت و در واقع هر متقاضی از این بابت بیش از ۱۰ میلیارد ریال یارانه غیر مستقیم دریافت می‌کند.

وی ادامه داد: اهالی روستاهای شهرستان اسدآباد باید از این فرصت استفاده و با دریافت تسهیلات بانکی برای مقاوم سازی منازل خود و حفظ جان و اموالشان در برابر حوادث غیرمترقبه اقدام کنند.

جلالی با تاکید بر اینکه روستاها در اولویت اعطای تسهیلات قرار دارند، ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که متقاضیان در هر روستایی که در چارچوب ضوابط اعلام شده تمایل به ساخت و ساز باشند، تسهیلات لازم در اختیار آن قرار گیرد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱ فروردین سال ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی‌ایران به منظور تامین مسکن محرومان و متولی توسعه و عمران روستاهای کشور و ساخت واحدهای مسکونی شهرها در چارچوب سیاست‌ها و برنامه‌های دولت تشکیل شده است.

استان همدان یک هزار و ۷۲ روستا دارد و طرح هادی با هدف ساماندهی معابر و محیط روستایی در سطح کشور انجام می شود و هدف آن زیباسازی محیط روستاها و افزایش تردد گردشگران داخلی و خارجی به این روستاهاست.

شهرستان اسدآباد با ۱۰۷ هزار نفر جمعیت، ۲ بخش و سه شهر و ۱۲۷ روستا در غرب استان همدان و همجوار با استان کرمانشاه قرار دارد.

حتما ببینید

کشف ۴۵ قطعه عتیقه‌ در اسدآباد با رصد فضای مجازی

کشف ۴۵ قطعه عتیقه‌ در اسدآباد با رصد فضای مجازی

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا از پایگاه خبری پلیس سرهنگ مصیب شاهملکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *