به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از کاشان، همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ و در دومین روز پاییز، از ۳ دبیرستان و یک دبستان در مجتمع آموزشی – فرهنگی شهدای هستهای در کاشان بهرهبرداری شد.
در این مراسم با حضور معاون رئیس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی دو دبیرستان در مقاطع اول و دوم متوسطه پسرانه و دخترانه به نام شهید جمهور دکتر سیدابراهیم رئیسی و دبستان پسرانهای نیز به نام شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان مزین شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
همچنین محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی و معاونان وی، حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان و سایر مسئولان محلی از بخشهای مختلف در حال توسعه مجتمع آموزشی – فرهنگی شهدای هستهای بازدید کردند.
جذب دانشجویان بورسیه در سازمان انرژی اتمی
محمد اسلامی، معاون رییسجمهور در آیین بهرهبرداری از مجتمع آموزشی – فرهنگی شهدای هستهای در کاشان اظهار کرد: توسعه منابع انسانی در سازمان انرژی اتمی ایران را با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رهنمودهای ایشان در دیدار با کارکنان صنعت هستهای در سال ۱۴۰۲، را به شکل مضاعف در دستور کار قرار دادیم.
وی تاکید کرد: در این زمینه جذب دانشجویان بورسیه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق کنکور در رشتهها و دانشگاههای برتر را سال گذشته آغاز کردیم و امسال نیز این روند ادامه یافت.
وی با اشاره به اینکه تا سال ۱۴۰۱ مدارس انرژی اتمی فقط در ۲ شهر وجود داشت و به همین خاطر توسعه این مدارس در استانهایی که دارای تاسیسات هستهای بودند در دستور کار قرار گرفت، گفت: توسعه این مدارس را در راستای مسولیتهای اجتماعی و ارایه خدمات آموزشی و فرهنگی دنبال کردیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در کاشان نیز توسعه این مدارس با احداث مرکز بزرگ رفاهی، مسکونی و خدماتی، آموزشی و فرهنگی را از سال ۱۴۰۱ آغاز کردیم.
اسلامی تصریح کرد: سال گذشته دبستان این مجتمع افتتاح شد و همزمان با نخستین روزهای سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۳ نیز دبیرستانهای این مرکز هم افتتاح شد و اکنون آماده ارایه خدمات به دانشآموزان هستند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: نکته مهم برای ما این است که آموزش را از مقطع دبستان آغاز کنیم و سپس با پرورش استعدادها به ارایه خدمات اجتماعی به منطقه بپردازیم تا به این ترتیب سطحی از آموزش را همراه با اقدامات تربیتی پایهگذاری کنیم.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه این روند میتواند موجب توسعه علمی و شکوفایی استعدادها شود، گفت: با توجه به فرهنگ حاکم شاهدیم که مدارس انرژی اتمی جزو مدراس برتر کشور قرار دارند . از سال ۱۴۰۱ تا کنون توانستهایم تعداد مدارس انرژی اتمی را در کشور به سه برابر افزایش دهیم و تعداد آنها از ۷ مدرسه به بیش از ۲۰ مدرسه افزایش یافته است و این روند ادامه دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا بر روی استعدادهایی که از میان دانشآموزان خانوادههای هستهای و نیز مردم منطقه که در آنجا مستقر هستند؛ سرمایهگذاری کنیم زیرا به این ترتیب میتوانیم تامین نیروی انسانی آینده سازمان را از این طریق و به شکل سازمان یافته و منسجم دنبال کنیم.
انتهایی پیام/۸۰۱/