ایران دومین کشور دنیا در درمان کرونا از طریق پلاسما درمانی است

ایران دومین کشور دنیا در درمان کرونا از طریق پلاسما درمانی است

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت آباجان به نقل از ایرنا، حسن ابوالقاسمی روز دوشنبه در یک نشست خبری افزود: آن زمانی که هیچ کس برای درمان کرونا دارویی نمی شناخت و به بیماران فقط اکسیژن یا اقدامات حمایتی انجام می شد، بعد از تحقیقات کشور چین در مورد پلاسما درمانی و اینکه استفاده از آن می توانست بیماران را نجات دهد، واحدهای سیار در این دانشگاه ایجاد شد و به افرادی که بیش از دو هفته به کرونا مبتلا بودند پلاسما اعطا و تزریق شد.

وی اظهارداشت: پلاسما درمانی نتایج خوبی در روند درمان بیماران کرونایی داشت و بعد از ما آمریکا از این شیوه این درمان استفاده کرد.

وی گفت: دوران همه گیری کرونا دارای تجارب پر فراز و نشیبی بوده به همین منظور همایش درس آموخته های کرونا در پنجم و ششم مهرماه در مرکز همایش های رازی برگزار می شود و اساتید برجسته کشور در مورد تجربیات کسب شده برای مقابله با این بیماری سخنرانی خواهند کرد.

به گفته ابوالقاسمی، در دوران همه گیری این بیماری، ایران موفق به تولید ۶ واکسن شد که می توان به واکسن نورا از تولیدات دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اشاره کرد که یک میلیون نفر واکسینه شدند.

احتمال حملات بیولوژیک توسط اسراییل در آینده ای نزدیک
وی با اشاره به حملات رژیم اسراییل به مردم لبنان از طریق انفجار پیچرها، اظهار داشت: ممکن است این رژیم غاصب حملات بیولوژیک نیز انجام دهد و داروها را آلوده کند که سازمان ملل باید به آن توجه کند و ضرورت دارد که از چنین کارهای وحشیانه جلوگیری شود.

ابوالقاسمی تاکید کرد: با توجه به این حملات ، باید دنیا به اقدامات تشخیصی و پیشگیری مجهز شود زیرا برخی از ویروس ها اکنون در جامعه بشری نیستند و ممکن است اسراییل از این ویروسها در آینده ای نزدیک استفاده و دنیا را به آتش بکشاند باید فکر همه جانبه برای تهاجمات بیولوژیک در آینده انجام دهیم .

ضرورت تزریق واکسن پنوموکوک
وی در ادامه در مورد واکسن پنوموکوک گفت: متاسفانه عده ای اقدام به تبلیغات دروغین در مورد عوارض واکسن پنوموکوک می کنند که آن برای کودکان تزریق نشود، در حالیکه این افراد ضدسلامت مردم هستند ، زیرا این واکسن از بروز عفونت در کودکان جلوگیری می کند.

غلامرضا فرنوش دبیر علمی همایش درس آموخته های کرونا نیز با اشاره به ارایه ۸۶۰ مقاله به این همایش گفت: ۵۰ ایده شامل شعر، پوستر، انیمیشن و غیره نیز به این همایش ارسال شده و سعی داریم در مورد تجارب دوران همه گیری کرونا بحث و تبدیل نظر شود .

وی با اشاره به برپایی غرفه شهدا در حاشیه همایش درس آموخته های کرونا گفت: در این غرفه به معرفی ۳۵۰ شهید پرداخته شده و از ۵ شهید شاخص نیز بصورت نمادین تقدیر می شود .

حتما ببینید

نیاز روزانه بیمارستان‌ها به هزار واحد خون/دعوت از مردم برای اهدای خون در روزهای سرد

نیاز روزانه بیمارستان‌ها به هزار واحد خون/دعوت از مردم برای اهدای خون در روزهای سرد

شهرام میرزایی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سلامت آباجان به نقل از ایرنا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *