علی خدری دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا با اشاره به مصوبه هیات وزیران گفت: تمامی وزارتخانهها، موسسات شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی که شامل مشترکین مشمول ماده پنج قانون خدمات کشوری هستند، موظفند حداقل ۲۰ درصد برق مصرفی ساختمانهای خود را از طریق انرژیهای پاک و تجدید پذیر تامین کنند.
خدری تصریح کرد: به گونه ای که این عدد در طول مدت چهار سال تا بیست درصد (سالانه پنج درصد) افزایش خواهد یافت و در صورت عدم رعایت این موضوع توسط ادارات یا سازمانها تعرفه برق آنها به قیمت انرژیهای تجدید پذیر محاسبه خواهد شد و سازمانها و ادارات مشمول، قطعا باید برق مورد نیاز خود را از طریق تابلوی سبز بورس انرژی خریداری کنند.
وی ادامه داد: احداث نیروگاه تجدیدپذیر و پاک با اخذ مجوزهای لازم برای هر یک از ساختمان های مشترکین مشمول به صورت تکی یا تجمیعی، خریداری از تابلوی سبز بورس انرژی به صورت فیزیکی، دریافت گواهی برق تجدید پذیر و انعقاد قرارداد ۲ جانبه با نیروگاه تجدید پذیر و پاک مطابق رویه جاری، روشهایی برای تامین درصد انرژی در دستگاههای ذکر شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با تاکید بر اقتصادی بودن انرژیهای تجدید پذیر گفت: تولید انرژی تجدیدپذیر نسبت به استفاده از سوختهای فسیلی برای صنایع و مصرف کنندگان از روشهای دیگر مناسبتر است.
خدری خاطرنشان ساخت: در این رابطه با تمامی دستگاه ها و سازمان های مستقر در استان خوزستان جهت ابلاغ و رویه اجرایی این مصوبات مکاتبات لازم صورت گرفته و در جهت تبلیغ و ترویج فرهنگ صرفه جویی منطقی و اصلاح الگوی مصرف، وزارتخانه های مربوطه موظف شدند تا نسبت به تهیه محتواهای مورد نیاز از جمله برنامه های شنیداری و تصویری در رسانه ملی، رسانه های دیجیتال، شبکه های اجتماعی و رسانه های مکتوب اقدام لازم را انجام دهند.
بر اساس این گزارش شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای بیش از یک میلیون و ۱۱۲ هزار مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.