به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از آبادان، عبدالله حبیبی چهل و چهارمین سالگرد یادواره شهدای دوم مهر(حادثه بمباران آموزش و پرورش آبادان) با گرامیداشت یاد شهدای اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: در بمباران نیروهای بعثی در دوم مهرماه سال ۱۳۵۹، تعدادی از همکاران مظلوم ما شهید شدند.
وی با اشاره به شهادت مظلومانه فرهنگیان در جنگ افزود: در جنگ تحمیلی حدود۳۱۰ همکار فرهنگی و ۲ هزار و ۸۸۰ دانشآموز خوزستانی شهید شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص حادثه بمباران اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: زمانی که افراد نظامی یک حکومت تعهدی نداشته باشند، در بمبارانها به محلی که نشانه میگیرند دقتی نمیکنند و ملاکشان، صرف پیروزی است و برایشان مهم نیست که کودک، زن و ادارهها یا مدرسهها را هدف قرار میدهند یا نه.
وی با اشاره به جنایت رژیم غاصب اسرائیل گفت: اکنون در جهان نیز چنین چیزی مشاهده میشود و میبینیم اسرائیل دارد همین کار را با غزه انجام میدهد این در حالی است که اگر انسان، تعهد داشته باشد حتی در جنگ هم اصول اخلاقی و انسانی را رعایت میکند.
وی بااشاره به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنگ با عراق، ضمن دفاع به تعهدات اخلاقی، اسلامی و انسانی، مناطق مسکونی، ادارات دولتی، مدارس و بیمارستانها را مورد هدف قرار نداد، گفت: وقتی افرادی تعهدی به انسانیت، اخلاق و دین خود نداشته باشند این نکات را رعایت نمیکنند که حادثه بمباران اداره آموزش و پرورش آبادان به دلیل بیتعهدی رژیم بعثی اتفاق افتاد.
یاد شهدا جلابخش روح و الگوبخش است
سید بابک هاشمینکو؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دفاع مقدس، گفت: یاد شهدا جلابخش روح و الگوبخش است و بدون شک خون شهدای فرهنگی باعث حفظ انقلاب اسلامی شده است.
وی افزود: شهدا چگونگی مقابله با تهاجم فرهنگی غرب را به خوبی به همه نشان دادند و لذا ادامه راه شهدا تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی غرب است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامهریزی انجام شده، کمبود معلم در مدارس کشور با استفاده از آزمون و بهکارگیری نیروهای بازنشسته جبران شده است و کلاس بدون معلم در کشور وجود ندارد.
سید بابک هاشمینکو با بیان اینکه اولویت کاری وزارت توجه خاص به مسائل تربیتی و تربیت دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی گفت: اولویت کاری وزارت در کنار تحصیل و ارتقای علمی دانش آموزان، توجه خاص به مسائل تربیتی و تربیت دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی است.
به گزارش آباجان به نقل از تسنیم، دوم مهرماه سال ۱۳۵۹، سه روز پس از آغاز جنگ تحمیلی اداره آموزش و پرورش آبادان توسط نیروهای متجاوز بعثی مورد حمله قرار گرفت و معلمان مظلوم این شهر اولین شهدای فرهنگی کشور شدند.۲۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش آبادان در حالی که جلسهای برای تصمیمگیری درباره شروع یا تعطیلی سال تحصیلی دانشآموزان گرفته بودند، تنها دقایقی بعد از شروع جلسه با بمباران دشمن شهید شدند. هواپیماهای جنگنده رژیم بعث عراق این اداره و بخشهایی از شهر را ناجوانمردانه بمباران کردند و در پی آن، نیروهای فرهنگی و مردم بیگناه آبادان جان باختند.
اجرای سرود بسیج دانش آموزی، دکلمه، روایت حادثه بمباران ، اهدای لوح تقدیر و هدیه به خانواده معظم شهدای آموزش و پرورش و رونمایی از تمبر یادبود شهدا این حادثه از برنامههای یادواره شهدای بمباران اداره آموزش و پرورش آبادان بود.شهرستان آبادان بیش از چهار هزار و ۵۰۰ شهید را تقدیم انقلاب کرده است.
انتهای پیام/۷۳۵