آهنگ «ماراوا» تولید شد

آهنگ «ماراوا» تولید شد


دریافت
۴۸ MB

«محمدی» که از نوازندگان و مدرسان موسیقی ایرانی است و آهنگسازی این اثر را بر عهده دارد، روز جمعه به خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا گفت: مراغه در آن دوران بر اثر حمله مغول‌ها زیر و رو شد و گرچه به قول «عطاملک جوینی» مغول‌ها «آمدند، کندند، سوختند و کشتند» اما «ماراوا»، شهری به وسعت تاریخ بود و مغلول‌ها را نیز مغلوب زیبایی خویش کرد تا جایی که هلاکوخان در حوالی سال ۶۵۶ هجری قمری آنجا را به پایتختی ایلخانیان برگزید و مراغه شکوه و شوکت قبلی خود را بازیافت.

وی اضافه کرد: به علت در دسترس نبودن تصاویر آن روزگار، فیلم‌های این اثر با درخواست از هوش مصنوعی تهیه و تدوین شد و کاربرد عکس بناهای باقیمانده از دوران ایلخانی نیز به اثربخشی کار کمک کرد.

آهنگساز «ماراوا» در خصوص دیگر عوامل تولید این اثر نیز بیان کرد: تنظیم‌کنندگی آهنگ «ماراوا» را محسن عبادتی‌ بر عهده گرفت و بخش آوای این اثر صدای «سحر لطفی» است.

به گفته «محمدی»، صدرا مشفقی به عنوان نوازنده عود و یزدان سیاح مقدم به عنوان بندیر در تولید این اثر همکاری کردند و علیرضا نکولعل ضبط آوای این آهنگ را بر عهده داشت.

وی اظهار کرد: حسام‌الدین احمدی میکس و مسترینگ اولیه و صادق خلیلی میکس و مسترینگ نهایی آهنگ ماراوا را بر عهده داشتند و پوستر آن را هم فرید نیکزاد طراحی کرد.

«محمدی» آهنگ «ماراوا» را در بزرگداشت زادگاهش مراغه نوشت

«محمدی» آهنگ «ماراوا» را در بزرگداشت زادگاه خود مراغه نوشت و از دیگر آثار او می‌توان به آلبوم‌های «آنسوی حرف و صوت» و «تو مست‌تری یا من؟» و آلبوم «Our Old World» با هنرمند برزیلی لوئیز سرئو و همچنین کتاب «گاه واره‌ها» اشاره کرد.

آهنگ «ماراوا» تولید شد

این آهنگساز که عضو کانون مدرسان خانه موسیقی ایران است، بخشی از فعالیت‌های خود را بر روی پژوهش موسیقی قدیم ایران متمرکز کرده است و مقالاتی نیز در حوزه زیباشناسی و آسیب‌شناسی موسیقی ایرانی دارد.

«عبادتی» از دیگر آهنگسازان مراغی است

«محسن عبادتی» که تنظیم‌کنندگی آهنگ «ماراوا» را بر عهده داشته نیز نوازنده و آهنگساز و مدرس موسیقی متولد مراغه است و از فعالیت‌های او می‌توان به حضور در ارکسترهای مطرح ایرانی همچون آزاد، میرآترا، هیوا و موج نو اشاره کرد.

«عبادتی» همچنین مولف کتاب «رقص کمان» حاوی قطعاتی برای ویلون و کمانچه است و در بسیاری از آلبوم‌های موسیقی ایرانی حضور داشته است.

آواز هنرمندی نام‌آشنا در «ماراوا»

«سحر لطفی» که آواز آهنگ «ماراوا» را بر عهده داشت، هنرمندی نام‌آشناست که در کرمانشاه و در خانواده‌ای هنرمند به دنیا آمد؛ پدر وی استاد غلامحسین لطفی از فارغ‌التحصیلان رشته نمایش از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و آثار متعددی را در زمینۀ کارگردانی نمایش و ساخت فیلم و سریال خلق کرد.

وی به واسطۀ فضای هنری موجود در خانواده از شروع دوران تحصیل در مدرسه، بی‌آنکه آموزش دیده باشد، به خوانندگی آوازهای کوردی، لری و اجرای کنسرت و نمایش پرداخت و سپس با آموزش‌های مادرش «اورانوس کلهرنیا» که به واسطۀ تسلط و شناخت از موسیقی کلاسیک غربی، از کودکی عملا اولین معلم موسیقی وی و برادرش بود، شروع به یادگیری آواز کلاسیک غربی کرد.

«لطفی» همزمان با ادامۀ خوانندگی، در سال ۱۳۸۱ در دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز به تحصیلات آکادمیک در رشتۀ نمایش پرداخت و در سال ۱۳۸۵ فارغ‌التحصیل شد.

وی در ادامه ۲ دوره کلاس‌های آواز و خوانندگی جز و همچنین، معلمی موسیقی را در وین اتریش از سال‌ ۲۰۱۴ با موفقیت پشت‌سر گذاشت و از جمله خواننده‌هایی است که در کنار تدریس آواز، هیچ سالی را بدون اجرای کنسرت نگذرانیده است.

«لطفی» سالهاست که در موسسه‌ها و آموزشگاه‌های مختلف به آموزش تکنیک آواز مشغول بوده و در کنار تدریس، برای اجرای کنسرت به کشورهای زیادی دعوت شده و در فستیوال‌های مختلف، اجراهای متعددی داشته است.

وی به عنوان خواننده، عضو چندین گروه خارجی نیز بوده و به همراه آن‌ان همچنان به اجرای کنسرت می‌پردازد؛ وی همچنین به عنوان خواننده سولیست با گروه‌های: آشتی، وین بانگ، باران، سارنگ، غزل و سمر در اروپا، هند، ترکیه، کویت، دوبی، عراق کنسرت‌هایی را اجرا کرده است.

حتما ببینید

فیلم| موج بیماری‌های تنفسی و راهکارهای پیشگیری

فیلم| موج بیماری‌های تنفسی و راهکارهای پیشگیری

دریافت ۳۹ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *