ادعای آلمان: قطعنامه سازمان ملل درباره اشغال فلسطین، ضرب‌الاجل غیرواقعی تعیین کرده است

ادعای آلمان: قطعنامه سازمان ملل درباره اشغال فلسطین، ضرب‌الاجل غیرواقعی تعیین کرده است

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، وزارت امور خارجه آلمان روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای دولت این کشور منتشر شد، نوشت: نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری (درباره پایان دادن به اشغال فلسطین) که دو ماه پیش صادر شد چارچوب مهمی بشمار می‌رود و به وضوح نشان می‌دهد که وضعیت موجود در منطقه نمی‌تواند ادامه یابد. ما به این نظر مشورتی احترام می گذاریم، مطابق با تعهدات حقوق بین‌الملل عمل و از اجرای آن حمایت کامل می‌کنیم.

دستگاه دیپلماسی آلمان با بیان این ادعا که دست‌یابی به «راه حل دو دولتی برپایه مذاکره، تنها راه تضمین صلح پایدار در خاورمیانه است» مدعی شد: این یک هدف ثابت در سیاست خارجی آلمان است و ما نه تنها در روابط مان با شرکای خود در منطقه، بلکه بارها در قطعنامه های مربوطه سازمان ملل خواستار تحقق این راه‌حل شده‌ایم. این تنها راه حفاظت از منافع امنیتی مشروع اسرائیل و تنها راهی است که فلسطینی‌ها بتوانند در امنیت و عزت در کشور خود زندگی کنند.

در ادامه این بیانیه ادعا شده است: قطعنامه‌ای که دیروز در مجمع عمومی سازمان ملل ارائه شد فراتر از نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در مورد چند نکته مهم بود. برای مثال این قطعنامه یک ضرب الاجل غیرواقعی برای پایان دادن به اشغال تعیین می کند و این واقعیت را نادیده می گیرد که برای دستیابی به یک راه حل پایدار، مذاکرات مستقیم بین طرفین لازم است. علاوه بر این، این قطعنامه هیچ اشاره ای به منافع امنیتی مشروع اسرائیل نمی‌کند و به اندازه کافی حق دفاع از خود را در نظر نمی‌گیرد.

وزارت خارجه آلمان بر همین اساس ادعا کرد که به قطعنامه روز گذشته رای ممتنع داده است.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد ساعاتی پیش با تصویب قطعنامه‌ای از اسرائیل خواست تا ظرف ۱۲ ماه به «حضور غیرقانونی خود در سرزمین‌های اشغالی فلسطین» پایان دهد. این قطعنامه با ۱۲۴ رای موافق، ۴۳ رای ممتنع و ۱۴ رای منفی که اسرائیل و آمریکا در میان آنها بودند، به تصویب رسید.

قطعنامه یادشده از نظر مشورتی دادگاه لاهه در ماه ژوئیه استقبال می‌کند که اعلام کرده اشغال سرزمین‌ها و شهرک‌های فلسطینی توسط اسرائیل غیرقانونی است و این رژیم باید از آنها خارج شود.

در نظر مشورتی دادگاه عالی سازمان ملل آمده است که خروج اسرائیل از سرزمین های اشغالی باید “در اسرع وقت ممکن” انجام شود، اگرچه قطعنامه مجمع عمومی مهلتی ۱۲ ماهه تعیین کرده است.

قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل همچنین از کشورها می‌خواهد که «گام‌هایی را در جهت توقف واردات محصولات منشا شهرک‌های اسرائیل و همچنین تهیه یا انتقال تسلیحات، مهمات و تجهیزات مربوطه به اسرائیل بردارند. این کار باید در مواردی انجام شود که دلایل منطقی برای استفاده این تسلیحات در اراضی اشغالی فلسطین وجود داشته باشد.

کارشناسان معتقدند که این قطعنامه رژیم اسرائیل را در آستانه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد منزوی می‌کند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است در ۲۶ سپتامبر، همزمان با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، در مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سخنرانی کند.

حتما ببینید

توطئه ماسک و مشاور جنجالی جانسون برای سقوط دولت انگلیس

توطئه ماسک و مشاور جنجالی جانسون برای سقوط دولت انگلیس

به گزارش بامداد یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا، نشریه ساندی میل در گزارشی فاش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *