به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا،حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی از نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز دوشنبه -چهارم تیرماه- با حضور در دانشکده فنی دانشگاه تهران، با دانشجویان این دانشگاه ضمن دیدار و تشریح برنامههای خود، درباره دغدغه ها و انتظارهای دانشجویان با آنها به گفت وگو نشست.
انتقادات دانشجویان با دیدگاههای من همجهت است
پورمحمدی در این نشست که در تالار شهید رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر گفت: : عید غدیر عید کمال انسانیت، بلوغ انسان و تعالی جامعه انسانی است و جمهوری اسلامی نیز بر اساس همین تفکر و گفتمان شکل گرفته است.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: مشتاق نقد جدی و اعتراض هستم و آن را از برجستگیهای یک جامعه خوب می دانم، ما از ظرفیت بسیار خوب نخبگی و پژوهشی و علمی برخورداریم، اما نتوانستیم آنچه که آموزش دیدیم را وارد عرصه زندگی کنیم.
حضور مردم موثتر قدرت بازدارندگی است
پورمحمدی مهمترین قوت انقلاب اسلامی، برگ برنده نظام را حضور و مشارکت مردم دانست، و گفت: با وجود قدرت نظامی، علمی، سیاسی، رسانهای، تبلیغاتی، موقعیت منطقهای و بینالمللی، اما قدرت بازدارندگی آنها به اندازه حضور مردم نیست و مشارکت در انتخابات همین معنی را میدهد.
در ادامه نمایندگان جامعه اسلامی دانشجویان، دبیر جنبش عدالتخواه و بسیج دانشجویی به بیان دیدگاهها و مطالبات خود، همچنین ارزیابی سخنان پورمحمدی در جریان مناظرهها پرداختند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جریان بیان دیدگاهها، پورمحمدی خطاب به دانشجویان گفت: در دهه نخست انقلاب، در جمعهای هزاران نفری زندانیان سیاسی ضد انقلاب، منافقین حضور مییافتم که اغلب با فحشهای رکیک زندانیان همراه بود، اما انتقاداتی که اینجا میشنوم با دیدگاهها و اهداف من هم جهت و همراه است. به همین دلیل قلبا خوشحال هستم.
پورمحمدی: SFO و داستان کرسنت به من ربطی ندارد/ من باید پاسخگو باشم؟
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به دانشجویان دانشگاه تهران گفت: داستان کرسنت خسارتهای زیادی به کشور وارد کرد، اما در دورهای که من مسئولیت داشتم اتفاق نیفتاد و افراد دیگری باید پاسخگو باشند.
حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در جمع دانشجویان دانشگاه تهران و در پاسخ به سوالات آنان اظهار داشت: قرارداد کرسنت در سال ۸۱ منعقد شد و از همان ابتدا مسئله داشت. قرارداد در دولت احمدی نژاد پیگیری شد و شخص رئیس جمهور دوبار اقدام کرد.
وی افزود: سال ۸۸ من به سازمان بازرسی رفتم آن وقت من باید پاسخگوی این قرارداد باشم؟ در حالی که پیش از آن پرونده به دیوان عدالت و دادگستری ارجاع داده شده بود.
پورمحمدی بیان داشت قبل از اینکه من به سازمان بازرسی بروم اطلاعات پرونده را آماده کرده بودند، در دوره حضور من برخی اطلاعات تکمیلی آن را گرفتم. بنابراین من هیچ نقشی در این پرونده نداشتم.
وی اظهار داشت: آن نامزد محترمی که شب مناظره پاسخگویی مرا در قبال کرسنت خواستار شد، از پرونده دیگری هم نام برد که اصلاً نمیدانست چیست.
وی ادامه داد: اما افتخار میکنم که وظیفه خود را بدون دوستی قرابت آشنایی انجام داده و گزارشهای خود را فرستادم. اسناد این گزارشات موجود بوده قابل انتشار است و حتی میتوانیم در صورت لزوم سند آن را رو کنم.
ادامه دارد…