عباس ریزیان در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بندر دیر، با بیان اینکه این شهرستان از نقاط مهم حادثهخیزی استان بوشهر است، اظهار کرد: سیل، زلزله، طوفان، آتشسوزی و بحران خشکسالی همواره شهرستان دیر را تهدید میکند که نیاز به زیرساختهای مهم امدادی است.
وی با اشاره به نقش مهم امدادگران هلال احمر در رسیدگی به بحرانها افزود: نخستین گروهی که برای مقابله با حوادث وارد میدان میشوند امدادگران هلال احمر هستند که نیاز به تجهیزات پشتیبانی است.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از نبود انبار پشتیبانی تجهیزات امدادی در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از مطالبات مهم این شهرستان حادثهخیز ایجاد انبار تجهیزات پشتیبانی هلال احمر است که با حمایت فرماندار شهرستان دیر اعتبار این انبار محقق شده است و بهزودی شروع به کار خواهد کرد.
ریزیان با اشاره به تحویل زمین ساخت انبار امدادی در شهرستان دیر اضافه کرد: با پیگیری فرماندار شهرستان دیر یکهزار و ۵۰۰ متر مربع زمین برای ساخت انبار امدادی هلال احمر در نظر گرفته شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نبود پایگاه نجات غریق را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان دانست و تأکید کرد: ۱۱ خانه هلال در شهرستان فعال است و در ۱۰ مدرسه طرح ملی دادرس اجرا شده و ۳۶۰ نفر آموزش لازم را فرا گرفته آمد.
وی بیان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان دیر، ظرفیتهای گردشگری این شهرستان در بخشهای مختلف بسیار زیاد است و توسعه زیرساختهای امدادی در بخشهای مختلف یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
ریزیان، یکی از مشکلات هلال احمر این شهرستان نبود ساختمان پایگاه امداد دریایی هلال احمر دانست و اضافه کرد: با پیگیری فرماندار دیر ۲ میلیارد تومان برای احداث ساختمان پایگاه امداد و نجات دریایی بندر دیر اختصاص یافته است و حمایت مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر برای این مهم در حال تحقق میباشد.
یونس باربرز فرماندار دیر هم در بازدیدی از هلال احمر شهرستان گفت: برای احداث انبار تجهیزات و امکانات هلال احمر ۴ میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی افزود: همچنین برای راهاندازی پایگاه امداد دریایی هلال احمر در اسکله شیلات بندر دیر ۲ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.
انتهای پیام/۱۹۰/