به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در نود و هفتمین نشست سراسری مسئولان بسیج اساتید استانهای سراسر کشور گفت: اکنون نظام اسلامی در حرکتهای رو به جلو و بزرگ خود قرار دارد. ما باید در نیت و عمل خود برای دین خدا و فداکاری در مسیر حق پایبندی خود را نشان دهیم.
وی ادامه داد: اکنون صحنهای است که آن حقیقت و گوهر وجود ایمانی که فداکاری هستید و پیشکسوتان این عرصه فرصت بزرگی برای اعتلای حرکت انقلاب اسلامی است. بی تردید انقلاب اسلامی در تاریخ چهل و پنج سال گذشته، در هیچ مقطعی به این اندازه تاثیرگذار نبوده است. اکنون ما در اوج رو به جلوی انقلاب اسلامی هستیم و صحنههای سختی را پشت سر گذاشتیم و نظام اسلامی پس از هر صحنهای قوی تر و مقتدرتر ظاهر شده است.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به موضوع فلسطین خاطرنشان کرد: با اینکه (رژیم) اسرائیل در حدود دو یا سه جنگ اعراب را تحت انقیاد خود درآورد، در حال حاضر نزدیک به یک سال می گذرد که اسیر بخشی از جبهه مقاومت شده است. رژیم صهیونیستی فرصت رویارویی با جبهه مقاومت را پیدا نکرده است. اکنون اسرائیل تمام افسانههای بازدارندگی و غافلگیری را که داشت، از دست داده است. می گویند باید آماده صلح دردناک باشیم.
وی پایان جنگ رژیم اسرائیل و فلسطین را پایان حیات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم دانست و افزود: اسرائیل شکستخورده است اما منفعت شخصی عنصر خبیثی مثل نخستوزیر رژیم صهیونیستی اجازه اعلام پذیرش شکست را نمیدهد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به وضعیت دانشگاههای جهان اشاره کرد و گفت: دانشگاههای آمریکا شاهد حرکت دانشجویی در دفاع از فلسطین بود. طبق پیمایش دانشگاه هاروارد آمریکا، اکثریت جامع جوانان آمریکا طرفدار فلسطین و معتقد به ضرورت از بین رفتن اسرائیل هستند. تعبیر جبهه جهانی مقاومت توسط مقام معظم رهبری در مورد جوانان دانشجویی آمریکا تعبیر گزافی نیست.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی افزود: گفتمان انقلاب اسلامی همواره مسیر رو به جلو و پیشرفت خود را ادامه میدهد. آرمان شهید سیدابراهیم رئیسی در موضوع حمایت از فلسطین در عملیات وعده صادق و انتقامی که به زودی گرفته خواهد شد حائز اهمیت است. قطعا تاخیر در پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه، بخشی از عملیات روانی و پاسخدهی است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در مراسم اربعین امسال خاطرنشان کرد: ما یک گزاره دائم با مفهوم «انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامه» داریم. این جنگ و صلح با عدهای، یک موضوع موقتی و پایان پذیر نیست زیرا ملاک تمایز یزیدی و حسینی بودن، مبارزه با ظلم و جور است. «حرب» و «سلم» میدانهای مختلفی دارد و میدان دانشگاه یکی از آنها است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پایان خطاب به روسای بسیج اساتید اضافه کرد: ما در دانشگاهها چه نوع طرحی برای میدان دانشگاه داریم. آیا تحلیلی از میدان داریم؟ جبهه خودی و دشمن را شناسایی و تعریف کردهایم؟ کجا باید کار آفندی و کجا باید کار پدافندی کرد؟ اینها موارد، عواملی هستند که بسیج اساتید باید روی آن فکر، تامل و تحلیل انجام دهد.
محمدرضا مردانی، رئیس سازمان بسیج اساتید نیز در این نشست گفت: سازمان بسیج اساتید با ظرفیتهای علمی و تخصصی گستردهای که در اختیار دارد، آمادگی خود را برای حمایت و تحقق برنامههای وزیر علوم در راستای سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در حوزه علم و فناوری اعلام میکند.
وی ادامه داد: شبکه بزرگ بسیج اساتید که در هزار دانشگاه کشور فعال است، آماده است تا در مسیر تحقق برنامههای کلان علمی و فناورانه کشور به کمک شما بیاید.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: یکی از اولویتهای بسیج اساتید، کمک به ارتقای سطح آموزش عالی و تحقق حکمرانی علمی متناسب با آرمانهای انقلاب اسلامی است. در همین راستا، ما در کنار مسئولان کشور و وزارت علوم خواهیم بود تا بسترسازی لازم برای تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام خمینی (ره) را فراهم کنیم.
مردانی با تاکید بر لزوم همکاری و همدلی بیشتر میان همه نیروهای معتقد به انقلاب و نظام اسلامی، گفت: بسیج اساتید با جدیت به دنبال افزایش هماهنگی و همکاری در حوزه علم و فناوری است.
وی اضافه کرد: در همین راستا، توجه ویژه به مسائل فرهنگی و تربیتی در کنار آموزشهای علمی و فناوری برای تربیت مدیران، متخصصان و کارشناسان آینده نظام اسلامی از دیگر اولویتهای این سازمان است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به اهمیت جهاد تبیین و امیدآفرینی در میان نسل جوان نیز اشاره کرد و بیان کرد: تحقق فریضه جهاد تبیین و ایجاد امید در نسل جوان برای دفاع از دستاوردهای انقلاب و تبیین پیشرفتهای کشور از خواستههای جدی مقام معظم رهبری است که بسیج اساتید با جدیت آن را دنبال میکند.
مردانی همچنین از تشکیل قرارگاهی تحت عنوان «قرارگاه کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور» خبر داد و تصریح کرد: «این قرارگاه با تشکیل ۲۲ کمیته تخصصی، به طور جدی به تولید بستههای سیاستی و راهکارهای عملیاتی برای حل مسائل کشور و ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی مشغول است.
وی ادامه داد: همچنین اندیشکدهها و گروههای مسئلهمحور مختلفی در بسیج اساتید فعالیت میکنند که در راستای رشد و اعتلای نظام آموزش عالی و حل مسائل اساسی کشور گام برمیدارند.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به حمایت مستمر وزارت علوم، تاکید کرد: بسیج اساتید آماده است تا در تحقق برنامههای علمی و فناوری کشور به ویژه در زمینههایی چون هوش مصنوعی و سایر حوزههای نوین، همگام با وزارت علوم و سایر نهادهای مرتبط تلاش کند.
انتهای پیام/