استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان، معاون فناوری وزارت علوم شد

استاد دانشگاه سیستان و بلوچستان، معاون فناوری وزارت علوم شد

به گزارش گروه علم و آموزش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت علوم، در متن حکم ابلاغی حسین سیمایی، خطاب به شهیکی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون فناوری و نوآوری» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب می‌شوید. انتظار دارد با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و توجه به راهبردهای اساسی دولت وفاق ملی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و با جلب همکاری مدیران و کارکنان آن معاونت و دانشگاه‌ها، وظایف و مسئولیت‌های محوله را به نحو شایسته به انجام رسانید.

وی افزوده است: ضروری است اولویت‌ها و برنامه‌های زیر را در دستور کار قراردهید:

توجه ویژه به بهره‌برداری از فناوری‌های نوین با هدف ارتقاء جایگاه وزارت و دانشگاه‌ها در استفاده از دستاوردهای علمی در حوزه فناوری، حمایت از محور و استقرار زیست بوم نوآوری شامل پارک‌های علم و فناوری، نواحی و پهنه‌های نوآوری، مراکز رشد واحدهای فناوری و مراکز نوآوری در سراسر کشور با هدف ایجاد اشتغال و تولید و توسعه پایدار، هماهنگی وهم‌افزایی با نهادهای نظام نوآوری به ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به ماموریت و وظایف سازمان‌ها و پرهیز از موازی کاری، بازنگری و تسهیل در فرایندهای مالی و معاملاتی نهادهای زیست بوم نوآوری متناسب با ماموریت آنها.

بسترسازی برای ارتقاء شاخص‌های اشتغال‌زایی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی با حمایت از فعالیت‌های شرکت‌های نوآفرین (استارت آپ‌ها) و شرکت‌های کوچک و متوسط وتقویت همکاری با بخش خصوصی، تسهیل تبدیل علم به فناوری و ثروت از طریق تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری و ایجاد شرکت‌های زایشی با محوریت اعضای محترم هیأت علمی و دانش آموختگان دانشگاه‌ها، طراحی سازوکارهای لازم جهت جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص، خبره و کارآمد در ارکان نظام نوآوری و فناوری».

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر سجاد محمدعلی‌نژاد معاون سابق فناوری و نوآوری در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

محمدنبی شهیکی‌تاش، متولد سال ۱۳۵۹ دارای دکترای تخصصی اقتصاد بخش عمومی و مالی و با مرتبه استاد تمام، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان است.

از دستاوردهای علمی وی می‌توان به تألیف هفت کتاب اقتصادی در حوزه سیاستگذاری و اقتصادسنجی، ۱۶۰ مقاله علمی پژوهشی فارسی، ۴۵ مقاله انگلیسی، ۱۷ مقاله علمی – ترویجی و ۲۱ مقاله کنفرانس اشاره کرد.

رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان (۱۳۹۳-تاکنون)، دبیر کمیسیون دائمی و هیات امنای منطقه چهار فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (۱۴۰۰- تاکنون)، عضو هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان (۱۳۹۸-تاکنون)، دبیر دبیرخانه تخصصی ظرفیت‌سازی بین‌المللی و تبادل فناوری در حوزه اقتصاد دریامحور پارک‌های علم و فناوری کشور (۱۴۰۳-تاکنون)، دبیر دبیرخانه شبکه ملی ساخت سریع محصولات فناورانه (فب‌لب) پارک‌های علم و فناوری کشور (۱۴۰۳-تاکنون)، عضو کارگروه تخصصی فناوری کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت عتف (۱۳۹۷-تاکنون)، عضو ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری (۱۴۰۲-تاکنون) و عضو اتاق فکر سیاستگذاری فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (۱۴۰۰-تاکنون) برخی از سوابق اجرایی شهیکی تاش است.

حتما ببینید

وزیر علوم: ایران آماده همکاری در تاسیس پارک علم و فناوری در عراق است 

وزیر علوم: ایران آماده همکاری در تاسیس پارک علم و فناوری در عراق است 

به گزارش روز سه‌شنبه گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از وزارت علوم، حسین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *