آیین سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) در جزیره قشم برگزار شد

آیین سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) در جزیره قشم برگزار شد

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، عزاداران رسول مهربانی ها در جزیره قشم با حضور در مساجد این جزیره از جمله امام علی(ع)، امام حسن(ع)، جامع صاحب زمان(عج)، امام رضا(ع)، علی اصغر(ع)، امام علی منبر بالا، مهدیه شهدای گمنام، گلزار شهدای طولا و آستان مقدس امامزاده سید مظفر(ع) شهر قشم در فضای معنوی تا پاسی از شب عزاداری کردند.

در مراسمی که در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهرک طولا شهرستان قشم برگزار شد، حجت‌الاسلام غلامرضا حاجبی امام جمعه قشم در خصوص شخصیت ارزشمند و والای حضرت رسول اکرم(ص) آخرین پیامبر خدا و حضرت امام حسن مجتبی دومین امام شیعیان جهان سخنرانی کرد.

در این مراسم معنوی که در فضایی مملو از غم و اندوه برگزار شد، جمعی از ساحل نشینان بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس، خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و شهروندان قشمی حضور داشتند.

آیین سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) در جزیره قشم برگزار شد

در این آیین همچنین ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در رثای نبی مکرم اسلام و ائمه هدی(ع) به مرثیه سرایی پرداختند و عزاداران، بر سر و سینه زدند.

ارادتمندان و عاشقان پیامبر اسلام(ص) اعم از شیعه و سنی در جزایر” هنگام “و “لارک” نیز با حضور در مساجد و حسینیه ها مراسم مشابهی برگزار کردند.

حضرت محمد(ص) در ۱۷ ربیع الاول عام الفیل در شهر مکه چشم به جهان گشود؛ پدر پیامبر(ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر ۲ از قبیله بزرگ قریش بودند.

رسول اللّه، نبی اللّه، مصطفی، محمود، امین، خاتم، مزمل، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشر، منذر، مذکر، یس و طه‌ از القاب و ابوالقاسم و ابو ابراهیم نیز کنیه پیامبراسلام (ص) است.

پیامبر مهربانی ها در سن ۲۵ سالگی با بانوی بزرگوار اسلام حضرت خدیجه(س) ازدواج کرد و یگانه دخترش فاطمه الزهرا(س) متولد شد و با تعلیم و تربیت در مکتب وحی پیامبر با پیشوای اول شیعیان امام علی(ع) ازدواج کرد و سلسله امامت و ولایت از نسل ایشان ادامه یافت.

آن حضرت در سن ۴۰ سالگی به مقام رسالت رسید و به مدت ۲۳ سال عهده ‌دار امر رسالت و نبوت بود؛ پیامبر(ص) در ۲۸ صفر سال ۱۱ هجری قمری و در سن ۶۳ سالگی از دنیا رفت.

امام حسن(ع) فرزند امام علی بن ابیطالب(ع) و حضرت فاطمه(س) در شب نیمه ماه مبارک رمضان سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود.

ابو محمد تنها کنیه آن حضرت و سبط، سید، زکی و مجتبی از القاب ایشان می باشد که مجتبی معروف ترین لقب دومین پیشوای شیعیان است.

حسن بن علی(ع) بیش از چند سال از دوران جد بزرگوارش را درک نکرد، چرا که ایشان تقریبا هفت سال بیش نداشت که پیامبر اسلام رحلت کرد.

همچنین ایشان پس از شهادت پدر بزرگوار خود به امر خدا و طبق وصیت آن حضرت، به امامت رسید و نزدیک به ۶ ماه به اداره امور مسلمین پرداخت.

پیشوای دوم شیعیان، دارای خصوصیات اخلاقی و رفتاری بسیاری از نظر علم، تقوی، زهد و عبادت بود و به علت سخاوت بی حد به کریم اهل بیت(ع) شهرت یافت و از لحاظ بذل و بخشش و دستگیری از درماندگان نیز در عصر خود زبانزد خاص و عام بود.

سیره عملی آن حضرت در تمام شئون زندگی الگویی برای تمام زنان و مردان عالم است، چراکه بسیار شجاع و با شهامت بود به گونه ای که در جنگ های بسیاری شرکت کرده بود و هرگز ترس و بیم در وجود او راه نداشت، این امام همام در راه پیشرفت اسلام از هیچ گونه کاری دریغ نمی ورزید و همواره آماده مجاهدت در راه خدا بود.

آن حضرت در ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری و در ۴۷ سالگی به شهادت رسید.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

حتما ببینید

فیلم| یادی از دلاوری دریادار حماسه باسعیدو جزیره قشم

فیلم| یادی از دلاوری دریادار حماسه باسعیدو جزیره قشم

دریافت ۳۳ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *