دانشگاه شهرکرد کمبودی در تامین خوابگاه دانشجویی ندارد

دانشگاه شهرکرد کمبودی در تامین خوابگاه دانشجویی ندارد

محمد علی نظری روز پنجشنبه در گفت و گو و با آباجان به نقل از ایرنا افزود: براساس ضوابط صندوق رفاه برای اسکان دانشجویان باید مسافت ۸۰ کیلومتری در نظر گرفته شود که دانشگاه شهرکرد به دلیل بافت استان و روان‌سازی تردد دانشجویان به مسافت کمتر از این خوابگاه اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: براین اساس دانشگاه شهرکرد مشکلی در پذیرش و اسکان دانشجویان ندارد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: این دانشگاه پنج بلوک خوابگاه دختران با ظرفیت یک‌هزار و ۶۵۰ نفر دارد که از این ظرفیت ۵۰۰ نفر برای دانشجویان تازه وارد(جدیدالورود) دختر در نظر گرفته شده است.

نظری ادامه داد: همچنین با راه‌اندازی خوابگاه کوثر فارسان ۳۵۰ دانشجوی دختر که در داخل شهر اسکان داشتند نیز به این دانشکده انتقال یافتند.

وی ادامه داد: همچنین از ظرفیت یک‌هزار و ۳۰۰ نفری چهار بلوک خوابگاه دانشجویی پسران دانشگاه شهرکرد نیز ۳۵۰ نفر برای دانشجویان جدیدالورد پیش‌بینی شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه این دانشگاه هیچ خوابگاه خودگردانی در استان ندارد اظهار داشت: توسعه ظرفیت خوابگاهی در درون دانشگاه از برنامه‌های دانشگاه شهرکرد است.

نظری در خصوص توسعه خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه شهرکرد افزود: در راستای برنامه جوانی جمعیت در زمان حاضر۶۰ واحد خوابگاه متاهلی دانشجویان با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث است.

معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در خصوص خوابگاه دانشجویان بین‌الملل گفت: این دانشگاه ۳۰۰ دانشجوی بین‌الملل دارد که به صورت آزاد (بدون استفاده از یارانه اسکان) و برای نظارت بیشتر در خوابگاه دانشگاه اسکان داده شده‌اند.

وی ادامه داد: دانشگاه شهرکرد در تابستان امسال با انجام تعمیرات، سمپاشی و برطرف کردن کمبودهای خوابگاه‌ها آماده‌پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید است.

نظری در خصوص بهبود وضعیت غذاخوری خواهران و برادران گفت: به دلیل وجود برخی مشکلات از جمله کندی در سلف غذا به دلیل وجود دستگاه اثر انگشت و ایجاد صف‌های طولانی با برنامه‌ریزی انجام شده برای سرعت بخشی در روند سلف غذا دستگاه تشخیص چهره جایگزین دستگاه‌های اثر انگشت شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای بهبود فضا برای نشستن دانشجویان یک سلف غذاخوری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد برای یک‌هزار و ۴۰۰ دانشجوی دختر این دانشکده راه‌اندازی شده است.

نظری بدون اشاره به رقم ریالی پرداخت تسهیلات به دانشجویان دانشگاه شهرکرد گفت: در زمان حاضر هیچ درخواستی در خصوص پرداخت تسهیلات صندوق رفاه نداشته‌ایم که پرداخت نشده و یا پشت نوبت باشد.

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو است.

حتما ببینید

فیلم | پرسه پلنگ در مه

فیلم | پرسه پلنگ در مه

دریافت ۱۵ MB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *