مهرداد میرزاییان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا افزود: از این تعداد ۶۰۰ راننده خودروی سواری و ۵۰ راننده مینیبوس هستند که صلاحیت لازم را از تاکسیرانی و دستگاههای ذیصلاح دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه رانندگان بدون مجوز سرویس مدارس اعمال قانون میشوند گفت: در طول سال تحصیلی بر حمل و نقل دانشآموزان نظارت میشود و در صورتی که راننده سرویسی مجوز فعالیت و تایید صلاحیت را دریافت نکرده باشند اعمال قانون میشود و باید برای ادامه فعالیت مراحل قانونی برای دریات مجوز را انجام دهند.
میرزاییان افزود: بر اساس آییننامه اجرایی سرویس مدارس، تمامی رانندگان فاقد مجوز، توسط توسط پلیس راهور طبق کد ۲۰۸۱ و ۲۰۳۵ اعمال قانون خواهند شد و در صورتی که راننده سرویس مدرسه فاقد مجوز باشد و اقدام به سرویسدهی کند، هرگونه تبعات قانونی آن متوجه شخص راننده و خانواده استفاده کننده از سرویس است.
به گفته وی، برای سال تحصیلی جدید هرگونه دخالت مدیر یا سایر مسئولان و عوامل مدرسه یا ادارات کل آموزش و پرورش در حوزه حملونقل دانشآموزی یا انعقاد هرگونه قرارداد بین مدارس و مجموعههای تابعه با پیمانکاران ممنوع است.
وی با اشاره به اینکه تمام امور مربوط به حملونقل دانشآموزان در سامانه الکترونیکی پایش ناوگان دانشآموز (سپند) به نشانی https://irtusepand.ir متعلق به وزارت کشور انجام میشود گفت: قیمت مسیرهای سرویسهای مدارس نیز در این سامانه بارگذاری شده و خانوادهها ملزم هستند دانشآموزان خود را در این سامانه ثبتنام کنند.
میرزاییان گفت: در سامانه سپند، اطلاعات مربوط به رانندگان، خودروها و مسیرهای سرویس مدارس به طور کامل ثبت و در دسترس والدین قرار گرفته است.
وی گفت: همچنین به منظور افزایش سطح کیفیت و ایمنی این حوزه، امکان نظارت بر خط بر نحوه سرویس دهی ناوگان نیز در این سامانه فراهم شده است.
رییس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهرکرد اظهارداشت: تاکنون ۶ هزار و ۳۰۰ دانشآموز برای استفاده از سرویس مدرسه در این سامانه ثبتنام شدند و ثبتنام از دانشآموزان تا ۱۰ شهریورماه ادامه دارد.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، در سال تحصیلی گذشته ۱۹۴ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیل کردند.