به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا محمد کرمی روز چهارشنبه در نشست با رئیس و معاونین دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشگاهها نقش بسیار مهمی در اجرای برنامههای دستگاههای اجرایی دارند و محور اصلی برنامههای اجرایی دانشگاهها هستند، اظهار کرد: مشکلات و موانع باید توسط دانشگاهها و با حضور اساتید حل شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید محل تولید علم و ثروت باشد، افزود: باید با کمک دانشگاه دیگر صنایع تبدیلی و فرآوری مس و طلا را ایجاد کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: رشتههای علمی و آموزشی باید در دانشگاهها و آموزش و پرورش با توجه به نیاز جامعه ایجاد شود تا چالش های علمی و حرفهای که استان با آن مواجه است را برطرف کند تا بتوانیم به سرعت پیشرفت کنیم.
وی با بیان اینکه علم و فناوریها در حال پیشرفت هستند از همین رو باید محتوای آموزشی همگام با تغییر دنیا و برابر با نیاز جامع تدوین شود، بیان کرد: دانش آموزان دارای تاثیرگذاری زیادی در جامعه هستند و در سال گذشته به بیش از ۱۰ هزار دانشآموز در حوزه اقتصاد دیجیتال در استان آموزش داده شد و این دانشآموختگان ۵۳ شرکت راهاندازی و وارد بازار کار شدند.
کرمی به تاکید رهبر معظم انقلاب بر شتاب علمی و تولید ثروت از راه علم، اشاره کرد و گفت: مدارک دانشگاهی باید بخشی از مشکلات جامعه، استان و کشور را برطرف کند.
وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان موضوع اصلی آموزش و پرورش است، تصریح کرد: هرچه معلم توانمندتر باشد تاثیرگذاری آن بر دانشآموزان از دهها هوش مصنوعی، کتاب و فضای مجازی بیشتر و این نشان دهنده نقش اساسی و موثر معلمان در جامعه است.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مدیران باید با تمام وجود مجموعه مدیریتی خود را راهبری کنند، افزود: در سیستان و بلوچستان با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم و دانشگاه باید با آموزش و کار تحقیقاتی، پشتوانه علمی کارخانهها باشد.
حتما ببینید
احیای واحدهای راکد در دولت چهاردهم؛ بازگشت نبض تولید به ۲۳۰ واحد در سیستان وبلوچستان
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، با توجه به تأکید رئیس جمهور و سیاستهای …