به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از شاهرود، این بار نوبت تصادف با گله شتر بود تا دو خانواده دیگر را عزادار کرده و نشان دهد که این محور، یعنی جاده مرگ شاهرود – طرود همچنان بوی خون میدهد.
محور شاهرود – طرود از حادثه خیزترین نقاط مواصلاتی استان سمنان است که این بار تصادف یک خودرو با شتر در این جاده دو نفر را به کام مرگ کشانده است.
ابوطالب، جلالی معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم به وقوع این سانحه رانندگی اشاره و اظهار داشت: شامگاه سهشنبه در پی دریافت گزارش مفقود شدن دو نفر توسط خانوادهشان در کیلومتر ۶۵ محور طرود – بیارجمند با کمک تیمهای امدادی هلال احمر و اورژانس در منطقه متاسفانه پیکر بیجان دو مرد حدود ۳۵ و ۳۶ ساله کشف شد.
جلالی ابراز داشت متاسفانه بر اثر شدت گرما و گذشت دو روز از حادثه، اجساد بوی بد گرفته بودند.
فرماندار ویژه شاهرود در پاسخ به پرسش خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم مبنی بر علت این حادثه، دلیل آن را برخورد خودروی پراید حامل این دو فرد با یک نفر شتر بیان کرد و این در حالی است که پیگیریهای خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم برای یافتن علت حادثه از رئیس پلیس راه شاهرود میامی تا زمان تنظیم این گزارش حکایت از شک و تردیدهایی درباره علت این حادثه داشته است.
پیگیریهای خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم حاکی از آن است که مرگ این دو نفر مشکوک بوده و شاید علت مرگ برخورد خودروی آنان با شتر نباشد. در همین رابطه سرهنگ مجید فرزانه، رئیس پلیس راه شاهرود – میامی در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم، گفت: هنوز تمام زوایای علت بروز این حادثه مشخص نیست و نمیتوان بهصورت صریح بیان کرد که با جسم خارجی برخورد کرده اند یا واژگون شدهاند یا علت دیگری در میان بوده است.
وی اضافه کرد با توجه به بوی اجساد و متلاشی بودن آن، میتوان زمان وقوع حادثه را حداقل ۴۸ ساعت پیش تخمین زد.
رئیس پلیس راه شاهرود – میامی ابراز داشت: هنوز علت دقیق این حادثه در پرده ای از ابهام است که پس از حصول نتیجه کارشناسی اعلام خواهد شد.
به هر روی جاده شاهرود – طرود در طول تمام نقاط مسیر خود طعم مرگ را برای مسافران خود به همراه دارد.
سوم تیرماه امسال بود که خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از مرگ پنج نفر بر اثر برخورد دو دستگاه خودرو در این جاده خبر داد و این خبر در کنار اخبار متعدد حوادث منجر به فوت در این محور نشان میدهد که در گذر از جاده کویری طرود هر لحظه باید منتظر حادثه بود، یا برخورد خودروها با یکدیگر بهعلت سرعت بالا، عرض کم جاده و نبود دوربینهای ترافیکی که میتواند عاملی بازدارنده بوده و جان مسافران را نجات دهد.
جاده طرود را میتوان جاده مرگ نامید. محوری که در سالیان دور راهی روستایی برای تردد مردم سرکویر در نظر گرفته شده بود، اما امروزه شاهد تردد ترانزیتی و وسایل نقلیه سنگین هستیم.
در این جاده اگر واژگونی، انحراف از مسیر و برخورد با خودروی مقابل جان شما را نگیرد، عبور گلههای شتر بهصورت دسته جمعی و یا انفرادی که در دل کویر رها شدهاند، احتمال دارد شما را به کام مرگ بکشاند.
هر چند معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود از شانهسازی ۴۵ کیلومتر از محور شاهرود – طرود خبر داده و گفته است تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دو قرارداد این پروژه هزینه شده، اما شواهد و قرائن نشان میدهد این تدابیر برای حفظ جان مسافران کویر کافی نیست و تمهیدات بیشتری برای ایمنسازی “مثلث برمودای” استان سمنان نیاز است.
با مستقر شدن دولت چهاردهم انتظار میرود وزیر جدید راه و شهرسازی نسبت به جاده طرود که در هر لحظه شاهد تردد خیل زیادی از خودرو است و مرگ در گوشه و کنار آن برای مسافران خود دست تکان میدهد؛ نگاهی ویژه داشته و باسازوکاری مناسب کمک کند تا مردم کمتری در این جاده جان خود را از دست بدهند.
انتهای پیام/۳۶۳/