به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، محسن بیگلری نماینده مردم سقز در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی نیرو، اظهار داشت: نیروگاههای آب و برق تحت نظارت وزارت نیرو هستند، در سالهای اخیر تغییرات اقلیمی منجر شده کشور در شرایط بحرانی آب قرار بگیرد، در این زمینه شاهد کاهش آب رودخانهها، همچنین کاهش منابع زیرزمینی هستیم که متعلق به آیندگان است.
وی ادامه داد: متأسفانه شاهد مدیریت درستی در راستای منابع آبی در کشور نبودیم، شخصی باید در این زمینه به وزارت نیرو معرفی شود که کاردان باشد. دکتر علی آبادی در حوزه خود یعنی صنعت، معدن و تجارت بسیار کارشناس بوده و باید به این وزارتخانه معرفی میشد، هم به جهت سوابق کاری و هم به جهت سوابق تحصیلی.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس گفت: باید کسی به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو معرفی میشد که در زمینه مدیریت منابع ابی متخصص باشد، امروز کردستان را مثال میزنم، در تابستان متأسفانه این استان با قطعی مکرر برق مواجه بوده، حدود ۴۰ درصد از روستاهای این استان مشکل شبکه آبرسانی دارند، بیش از ۶۰ درصد شبکه آبرسانی کردستان مربوط به دوران جهاد سازندگی است که امروز از فرسودگی رنج میبرد.
بیگلری خطاب به علی آبادی ادامه داد: آقای علی آبادی امروز بسیاری از روستاهای ما دچار مشکل بیآبی هستند، ساعتهای طولانی با قطعی آب مواجه هستند، امروز سدهای بسیاری در کشور احداث شده است اما مشکل بیآبی همچنان پابرجا است، از وزرای قبل از جمله آقای محرابیان تشکر و قدردانی دارم اما باید بپذیریم که نتوانستند در حوزه آبی به درستی عمل کنند، به واسطه احداث سدها با کمبود آب مواجه هستیم، قرار بود تصفیهخانه احداث شود اما هنوز در قالب یک وعده باقی مانده است، شما برای جبران این ظلمها و کم و کاستیها چه راهکاری دارید، آیا مدیریت سدها و بهرهبرداری از آنها به همان مناطق اختصاص داده میشود؟ ابتدا باید آب مناطقی را که سدها در آنجا احداث شده است را تأمین کند، آیا برای بهرهبرداری از انرژی خورشیدی راهکاری دارید. شما برای وزارت نیرو بسیار مناسب تر بودید.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: برای تولید برق تجدیدپذیر چه برنامهای دارید؟ بسیاری از کشورها برای تأمین آب و برق از انرژیهای پاک بهره میگیرند، برای بازسازی تأسیسات و تجهیزات آبرسانی و برقرسانی چه اقداماتی خواهید داشت؟ به فرض مثال در حوزه انتخابیه بنده چند تیر برق در بحران سیل سقوط کرد و منجر به قطعی برق چند هفتهای ساکنین آن روستا شد، برای چاههای غیرمجاز و بهرهبرداری از چاهها چه برنامهای خواهید داشت؟ در یک ماه گذشته قطعی برق ضررهای بسیاری به صنعت وارد کرده است، چه کسی جبران کننده آن خواهد بود، آیا در تابستان آینده قول عدم قطعی برق را خواهید داد، آیا در سال آینده قول سهمیه آب کشاورزان را میدهید. میدانم نگاهتان در حوزه آب و برق عادلانه خواهد بود، مشکل برق ما در حال حاضر به صنایع ضرر زده است، آیا جبران مافات می کنید.
انتهای پیام/