به گزارش خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی ظهر امروز در آیین سالگرد پنجاه و هشت سالگی شرکت ماشین سازی اراک اظهار داشت: کارخانه ماشین سازی، صنعتی بسیار اثر گذار و صنعت ساز در کشور است و تولیدات این شرکت سبب شد کشور از مرحله سخت دفاع مقدس گذر کند و به سازندگی و تولید برسد، سالهایی که کشور در تحریم شدید قرار داشت این توانمندی را به اثبات رساندیم که میتوان در شرایط سخت تولید داشته باشیم.
وی افزود: اثرگذاری فناوری و تولیدات متنوع صنعت ماشین سازی اراک برای ما یک افتخار است، تولید مشتری مداری تا تصاحب بازارهای جهانی کار کارستان است، مجموعه این شرکت با حضور و فعالیتهای خود توانستند در جریان اشتغال و اقتصاد کشور اثرگذار باشند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ارتقای جایگاه ماشین سازی یکی از مطالبات جدی است، قطعا جایگاه ماشین سازی وضعیت کنونی نیست و باید ارتقا یابد، باید از فرصت حضور مجمع نمایندگان و بانک مرکزی برای این مهم استفاده شود تا شرایط خوبی را در ماشین سازی رقم بزنیم، منابع انسانی موتور محرک ماشین سازی است و توجه به مسایل صنفی و فنی از ضروریترین مسائل است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ابراهیمی بیان کرد: توجه به فناوریهای روز دنیا از دیگر اولویتهای شرکت باید قرار گیرد، امروز ارتقا فناوری در ثانیه رقم میخورد اما بعضا برای ما از ثانیه گذشته و به سال رسیدیم، بنابراین ارتقای علم، فناوری و نفوذ دانش در این کارخانه باید ایجاد شود، روابط کاری و مستند سازی مدارکی اعتبار این صنعت است و بسیاری از مدارک، مستندات و نقشههای راهبردی این صنعت باید به روز شود و باید از فرصتهای این کارخانه بهرهمند شویم.
وی با بیان اینکه راهبردهای مادر صنعت باید مشخص شود، خاطرنشان کرد: با توجه به فرصتهایی که در کشور همسایه وجود دارد؛ صنعت ساخت کارخانه سازی باید فرا ملی عمل کند، باید خدمات برون مرزی داشته باشیم چراکه این توانایی وجود داشته و باید ارتقا پیدا کند، از همه فرصتها و ظرفیتهای مجلس از وظیفه تقنینی و نظارتی استفاده خواهیم کرد، مجدانه باید مسیر را ادامه دهید تا دولت چهاردهم مستقر شود و مدیران با استحکام وظایف خود را انجام دهند.
رضا سرائی، مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک در این آیین اظهار داشت: سالروز ماشین سازی اراک آغاز حرکت بزرگ صنعتی است این صنعت اثربخشی ویژهای در توسعه صنعتی استان داشته است، مهندسی، طراحی، تولید و ساخت مورد نیاز پروژههای ملی سند افتخار ماشین سازی اراک است.
وی افزود: در نیم قرن گذشته شرکت ماشین سازی اراک، تجهیزاتی که از کشورهای دیگر وارد میشد را طراحی مهندسی و تولید کرد و همسو با تحولات تکنولوژی دنیا این تجهیزات را بومی سازی کرد اما اکنون این مهم در شرکتهای دانش بنیان کوچک و بزرگ در حال تولید است و ماشین سازی در مسیر تکنولوژیهای هایتک گام برداشته است.
مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک بیان کرد: در سالهای اخیر سرعت ورود ماشین سازی به تکنولوژی هایتک بسیار بالا بوده است، تغییر مسیر ماشین سازی اراک برای ورود به تکنولوژیهای پیچیده است و در این راه نقش مهندسان بی بدیل، اثر گذار و مهم است.
سرائی افزود: در حال حاضر پروژههای محرمانه در حوزه فنی و مهندسی در حال مطالعه دست است که نه تنها در کشور برای اولین بار و نمونه است بلکه تعداد اندکی از کشورهای دیگر به این مهم دسترسی دارند، امروز در حال عرضه تصویر جدیدی از ماشین سازی اراک هستیم، برخی از ابعاد ماشین سازی ناشناخته است، در ۱۵ کشور همسایه و ۳۵ کشور پیرامونی فقط روسیه مشابه ماشین سازی را دارد، باید از ظرفیتهای ماشین سازی به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی ادامه داد: ماشین سازی فاقد محصولات روتین است برای اینکه محصولی در کارگاه ماشین سازی اراک به تولید برسد به پروسه طولانی نیاز است، هفت گروه در ماشین سازی فعال است، حوزه بازیابی باید تمام مناقصات کشور را رصد کنند تا محصولاتی که قابل تولید در ماشین سازی باشد دنبال شود، در پالایشگاه شهید سلیمانی ساخت مخازن را به مناقصه گذاشتند اما متاسفانه ماشین سازی در لیست قرار نگرفت و شرکتهایی در لیست قرار گرفتند که حتی یک سالن تولید نداشتند و خواستار تولید مخزن از شرکت ماشین سازی بودند.
انتهای پیام/۷۱۱/