به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری یزد، “مهران فاطمی “در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: در راستای اشتغال زایی مبتنی بر نظام مسائل اشتغال استان، به صورت داوطلبانه اعلام شد از ۱۷ هزار و ۵۰۰ مورد تعهد اشتغال استان هفت هزار نفر از بین دانش اموختگان دانشگاهی خواهند بود.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور در سال ۱۴۰۲ متعلق به استان یزد بوده که از این میزان ۸۵ درصد شاغلان بومی بودهاند.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت شفافیت در توزیع اعتبارات، تسهیلات و منابع نظام مسائل اشتغال گفت: پروژههای اشتغالزای دستگاههای حمایتی باید بر مبنای سند یزد نوین با اثر معنادار بر اشتغال بانوان فارغ التحصیل و نگهداشت نخبگان باشد و اعتبارات بر اساس برنامه مشخص توزیع شود.
فاطمی با بیان اینکه تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از دروازه حوزه دانش بنیان میگذرد، عنوان کرد: جوانان فارغ التحصیل در قالب شرکتهای دانش بنیان از مردمیترین بخشها بوده و در صورت صرف منابع در مسیر درست شاهد ایجاد تحول خواهیم بود.
استاندار یزد همچنین بر توزیع جغرافیایی صحیح و متوازن منابع و تسهیلات جهت تاثیر بر حوزه اشتغال دانش بنیان تاکید کرد و افزود: دانشگاهها به عنوان کارخانه مولد فارغ التحصیلان باید تاثیر بیشتری در کارگروه اشتغال استان داشته باشند.
وی با تاکید بر پرهیز از کلیگویی در برنامهریزیهای حوزه اشتغال یادآور شد: برای هر کدام از برنامههای این حوزه نظیر مراکز مشاوره، کاریابی و کانونها و برگزاری رویدادهای مختلف، پروژه استخراج و دستگاه مسئول و نتایج ماموریتها به صورت شفاف مشخص شود.
فاطمی با اشاره به اهمیت مسئله جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی و بورسیه شغلی صنعتی اظهار داشت: تمام دستگاههای استان در راستای پیگیری بیشتر این این مسائل، برگزاری جلسات هماهنگی را در دستور کار قرار دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تمامی آرمانهای انسان به شرط برنامهریزی و ایستادگی دست یافتنی است، گفت: بر اساس تجربه سه سال اخیر، اراده استوار مبتنی بر توکل بر خدا و پیگیری خستگی ناپذیر هر غیر ممکنی را ممکن خواهد کرد.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: مدیران و مسئولان استان با حرکت به سمت جذب سرمایهگذار نقاط هدف را در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» و پیشرفت کشور شناسایی کنند.