طلا تحت تأثیر رویدادهای کلیدی

طلا تحت تأثیر رویدادهای کلیدی

اخبار طلا و سکه

طلا تحت تأثیر رویدادهای کلیدی

طلا در معاملات آسیایی امروز با کاهش بها مواجه شد و به پائین‌ترین سطح اخیر رسید.

به گزارش آباجان از شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، معاملات آسیایی روز پنج‌شنبه، حامل اخبار خوبی برای طلا نبود، چرا که فلز زرد با کاهش همراه شد و نزدیک به پایین‌ترین سطح اخیر باقی ماند.
هر اونس طلا با کاهش ۰٫۷ درصدی، به ۲۳۰۹٫۶۹ دلار رسید، در حالی که قیمت طلای منقضی‌شده در ماه اوت با ۱٫۲ درصد کاهش، به ۲۳۲۵٫۶۰ دلار در هر اونس رسید.
گفتنی است فدرال رزرو چشم انداز خود را برای کاهش نرخ بهره در سال جاری مورد انتقاد قرار داد و باعث ایجاد باد مخالف بیشتر برای فلز زرد شد.
گذشته از آن، زمانی که دلار در معاملات یک شبه کاهش یافت و همزمان با افت شاخص قیمت مصرف‌کننده، عقب‌نشینی کرد، طلا باز هم دچار زیان شد. اما در روز پنج‌شنبه، زمانی که بازارها چشم‌انداز تندروانه‌تری از سوی فدرال رزرو را هضم کردند، دلار به تثبیت رسید.
چشم‌انداز فدرال رزرو بر طلا و فلزات گرانبها تأثیر می‌گذارد
پس از آنکه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو اظهار داشت که بانک مرکزی انتظار دارد امسال تنها یک بار نرخ بهره را کاهش دهد، قیمت‌های فلزات در روز پنج‌شنبه تضعیف شد.
علاوه بر آن، برخی از سیاستگذاران در مواجهه با تورم، عدم کاهش نرخ را خواستار شدند. فدرال رزرو همچنین پیش بینی تورم خود را در سال جاری افزایش داد.
با توجه به اینکه نرخ‌های بهره‌ی بالا، هزینه‌ی فرصت سرمایه‌گذاری در دارایی‌های بدون بازده را افزایش می‌دهد، این چشم‌انداز برای طلا و سایر فلزات گرانبها نامطلوب است. این تصور باعث شده که قیمت طلا در یک سال گذشته، به طور مختصر رکورددار باشد.
گذشته از آن، برخی مسائل طلا را تحت تاثیر قرار دادند که یکی از مهم‌ترین این عوامل، توقف خرید فلز زرد توسط برخی از بانک‌های مرکزی بزرگ، به ویژه بانک خلق چین است.
با این حال، تحلیلگران سیتی در یادداشت اخیر خود بر این نکته خاطرنشان کردند که طلا می‌تواند طی ۱۲ ماه آینده، تا ۳۰۰۰ دلار در هر اونس افزایش یابد.
فلزات صنعتی از جمله مس نیز در روز پنج‌شنبه با کاهش مواجه شدند، چرا که چشم‌انداز افزایش نرخ‌های طولانی‌تر، دورنمای ضعیفی را برای فعالیت‌های اقتصادی رقم زده است.
بررسی‌ها حاکی از آن است که از آنجا که آمارهای اقتصادی اخیر، بهبودی متفاوتی را در اقتصاد چین نشان می‌دهند، نگرانی‌های فزاینده پیرامون اقدامات محرک بیشتر در واردکننده‌ی اصلی چین، بر احساسات نسبت به مس تأثیر گذاشته است.
معاملات آتی مس یک ماهه با ۰٫۵ درصد کاهش به ۴٫۵۰۹۵ دلار در هر پوند رسید و معاملات آتی سه ماهه مس در بورس فلزات لندن ۱٫۱ درصد کاهش یافت و به ۹۸۳۷٫۵۰ دلار در هر تن رسید.
و اما سایر فلزات گرانبها نیز روز پنج‌شنبه با کاهش روبرو شدند. معاملات آتی نقره با ۳٫۳ درصد کاهش به ۲۹٫۲۶۲ دلار در هر اونس رسید، در حالی که معاملات آتی پلاتین با ۱٫۳ درصد کاهش، به ۹۵۱٫۵۵ دلار در هر اونس رسید.

نویسنده: معصومه دانش
پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۱۸

بهای طلا

دلار آمریکا

نرخ بهره

کاهش نرخ بهره

تورم

دارایی‌های بدون بازده

فلزات صنعتی

معاملات آتی

اخبار ویژه

/news/3102885

پیش بینی بازار طلا در هفته ی آخر خردادماه

رالی رکورد طلا

Check Also

آیا تأثیر تقاضا بر بازارهای طلا کمرنگ شده؟

آیا تأثیر تقاضا بر بازارهای طلا کمرنگ شده؟

اخبار طلا و سکه آیا تأثیر تقاضا بر بازارهای طلا کمرنگ شده؟ در کنار تقاضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *