به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، مهدی بابایی با بیان اینکه تعدادی از بیمارستانها در لیست ساختمانهای بحرانی از لحاظ ایمنی حریق بودند، اظهار کرد: مناطق شهرداری بهطور ویژه پیگیر شرایط این ساختمانها هستند و در همین راستا بیمارستان لولاگر جهت انجام فرایند نوسازی تخلیه شده است.
وی با اعلام اینکه بیمارستانهایی که در ردههای دیگر بودند، آنچنان که باید و شاید مورد پیگیری قرار نگرفتند، یادآور شد: این بیمارستانها به پرونده قضایی مجزا نیاز دارند، برای مثال در بیمارستان شریعتی پرونده قضایی مجزا تشکیل نشده بود، اخطارهای لازم داده شده است اما باید برای تکتک ساختمانهای حیاتی که در لیست ساختمانهای ناایمن شامل پرخطر، میانخطر و کمخطر هستند و مالک و مدیریت مجموعه توجه لازم را به اخطارها نداشتهاند، پرونده تشکیل شود.
بابایی با اخطار اینکه “اگر در آینده با حریق ساختمانی مواجه شویم که در لیست ساختمانهای ناایمن باشند و پرونده قضایی مجزا نداشته باشند، شهردار منطقه و ناحیه باید پاسخگو باشند.”، خاطرنشان کرد: بیمارستان بوعلی و تعدادی از ساختمانهای بیمارستان امام خمینی(ره) از لحاظ ایمنی سازه بسیار فرسوده و ناایمن هستند و باید تخلیه شوند.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با ابراز اینکه لیست ساختمانها برای مدعیالعموم ارسال شده است اما پرونده مجزا ندارند، متذکر شد: وقتی برای هریک از این ساختمانها، پرونده جدا تشکیل شود قاضی نمیتواند تا زمان ایمنسازی، پرونده را مختومه کند.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری منطقه باید پرونده تشکیل دهد، یادآور شد: از سازمان آتشنشانی انتظار نمیرود که هزاران پرونده را بررسی کند زیرا آتشنشانان نیروهای عملیاتی هستند؛ بحث ما این است که باید اقدامات در قالب پیشگیری انجام شود.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیمارستانهایی که از لحاظ حریق ناایمن هستند میتوانند سیستم اعلام حریق را فعال کنند و از لیست خارج شوند، تصریح کرد: این ساختمانها نیاز به تخلیه ندارند و میتوانند با راهاندازی سیستم، ایمن شوند.
وی گفت: در زمان حاضر بیمارستانهای امام خمینی(ره)، سینا، بوعلی، شهدای یافتآباد، فیاضبخش و رسول اکرم(ص) در لیست ساختمانهای بحرانی از لحاظ ایمنی حریق قرار دارند که هنوز رفع خطر نشدهاند.
انتهای پیام/+