دیدگاه خوشبینانه‌ تقاضا، حامی نفت

دیدگاه خوشبینانه‌ تقاضا، حامی نفت

اخبار طلا و سکه

دیدگاه خوشبینانه‌ تقاضا، حامی نفت

به لطف دیدگاه‌های خوش‌بینانه درباره‌ی تقاضای جهانی از سوی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده و اوپک، بهای نفت امروز افزایش یافت.

به گزارش آباجان از شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، قیمت نفت در روز چهارشنبه افزایش یافت.
آنچه منجر به رشد بهای نفت شد، دیدگاه‌های خوش‌بینانه درباره‌ی تقاضای جهانی از سوی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده و اوپک بود. البته نقش داده‌های صنعتی را نیز نمی‌توان نادیده گرفت که از کاهش ذخایر نفت خام در هفته‌ی گذشته آن هم به میزانی بیش از حد انتظار خبر داد.
بهای معاملات آتی نفت برنت، با ۳۷ سنت یا ۰٫۴۵ درصد افزایش به ۸۲٫۲۹ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با ۴۶ سنت یا ۰٫۶ درصد افزایش، به ۷۸٫۳۶ دلار رسید.
EIA پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ را از ۹۰۰ هزار بشکه در روز به ۱٫۱۰ میلیون بشکه افزایش داد، و این در حالی بود که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با استناد به انتظارات و با توجه به فصل سفر و گردشگری، پیش‌بینی رشد نسبتاً قوی تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ را حفظ کرد.
در پی اعلام اوپک و متحدانش مبنی بر حذف کاهش تولید از اکتبر، قیمت‌ها بیش از ۲ درصد کاهش یافت. با این وجود، علیرغم اعلام هفته گذشته مبنی بر حذف تدریجی برخی از کاهش‌های داوطلبانه، پیش‌بینی‌ها مورد پذیرش بازار خواهد بود.
در عین حال، منابع بازار با استناد به آمار مؤسسه پترولیوم آمریکا اعلام کردند، ذخایر نفت خام آمریکا در هفته‌ی منتهی به ۷ ژوئن، ۲٫۴۲۸ میلیون بشکه کاهش یافت. این کاهش بیش از آن چیزی بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز انتظار داشتند.
داده‌های EIA، بازوی آمار دولت ایالات متحده، در ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت شرقی روز چهارشنبه ارائه می‌شود.
در چین، بزرگترین واردکننده‌ی نفت خام جهان، داده‌ها حکایت از ثابت ماندن تورم مصرف‌کننده در ماه مه داشت، در حالی که کاهش قیمت تولیدکننده تا حدی تعدیل شد که اشاره به این موضوع دارد که مقامات پکن باید به منظور حمایت از تقاضای ضعیف داخلی و بهبود اقتصادی نابرابر، اقدامات بیشتری را به انجام برسانند.
در کنار این‌ها، تحلیلگران ANZ در یادداشتی به افزایش بهای نفت به دلیل حفظ پیش‌بینی‌های اوپک برای تقویت تقاضا اشاره کردند و چین و سایر اقتصادهای نوظهور را محرکان احتمالی تقاضا برای نفت برشمردند.
سرمایه گذاران همچنین در انتظار گزارش شاخص قیمت مصرف‌کننده ایالات متحده و اعلامیه سیاست بانک مرکزی ایالات متحده بودند که در روز چهارشنبه منتشر می‌شوند.
تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، آنچه را که از فدرال رزرو در نشست آتی انتظار می‌رود، حامی حرکت صعودی نفت برشمرد و خاطرنشان کرد که رکود اقتصاد جهانی می‌تواند در دراز مدت یک عامل کاهشی باقی بماند.

نویسنده: معصومه دانش
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۲

نفت خام

نفت برنت

معاملات آتی

تقاضای جهانی نفت

کاهش تولید

ذخایر نفت خام

تورم

اوپک

شاخص قیمت مصرف‌کننده

اقتصاد جهانی

اخبار ویژه

/news/3102709

واکنش بازار طلا و سکه به نرخ ارز/ افزایش قیمت انس جهانی بازارهای داخلی را تغییر می‌دهد؟

قیمت ارزهای مبادله ای امروز ۲۳ خرداد/ نرخ دلار افزایش یافت

Check Also

توقف در زنجیره‌ بُرد طلا

توقف در زنجیره‌ بُرد طلا

اخبار طلا و سکه توقف در زنجیره‌ بُرد طلا طلا (XAU/USD) در جلسه‌ی آسیایی روز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *