عبدالرحمن مرادزاده در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از تسنیم در بوشهر با اشاره به طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در کشور اظهار داشت: یکی از مناطق تحت پوشش طرح ملی کاشت نهال سواحل استان بوشهر است که در آب دریا درخت حرا کاشته میشود.
وی جنگلهای مانگرو از جمله مهمترین اکوسیستم میان دریا و خشکی دانست و اظهار داشت: جنگلهای حرا به عنوان یک اکوسیستم منحصربهفرد، نقش حیاتی و مهمی در حفظ محیط زیست ایفا میکنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر کاشت درختان حرا در آبهای شور خلیج فارس را بهعنوان جنگلی سرسبز در نوار ساحلی استان دانست و بیان کرد: این درختان همیشه سبز زیستگاه انواع گوناگون آبزیان، پرندگان و لاکپشت و ماهیان است.
مرادزاده توسعه جنگلهای حرا در سواحل این استان را یکی از برنامههای مهم دانست و بیان کرد: مشارکت مردم، در توسعه جنگلهای حرا در نوار ساحلی به ویژه مناطق حفاظت شده در دستور کار قرار دارد و در این راستا این اقدام ارزشمند، گامی بزرگ در تحقق برنامه کاشت یک میلیارد نهال و مهمتر از آن حفظ و احیای این اکوسیستم منحصربهفرد در فضای سبز سواحل استان بوشهر به شمار میرود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰ هزار اصله نهال درخت و نهال حرا در دریا و سواحل شهر بوشهر کاشته شد گفت: در مجموع سال ۱۴۰۲ در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد نهال، ۵۰۰ هکتار نهال حرا در نوار ساحلی استان بوشهر کاشته شد
وی ادامه داد: از این میزان نهال حرا کاشته شده در سواحل استان بوشهر ۲۳۰ هکتار آن در مناطق حفاظت شده از جمله نایبند، پارک ملی دریایی دیر نخیلو، سواحل دلوار بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر طرح احیا مرجانهای دریایی را مورد اشاره قرار داد و افزود: در راستای اجرا طرح احیای زیستگاههای مرجانهای دریایی و جلوگیری از تخریب آنها شش هزار قلمه مرجان در سواحل استان بوشهر تکثیر و احیا شد.
انتهای پیام/۱۹۰