سطح زیرکشت سیب زمینی در همدان کاهش می یابد

سطح زیرکشت سیب زمینی در همدان کاهش می یابد

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، حمزه خانجانی روز شنبه در جمع خبرنگاران یادآور شد: در سال زراعی جاری هر هکتار سیب زمینی براساس ارزیابی کنتورهای حجمی مرکز تحقیقات کشاورزی استان هفت هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب مصرف می کند که در هر هکتار میانگین ۴۰ تن محصول تولید می شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بهره وری سیب زمینی را پنج و نیم کیلوگرم بر مترمکعب در هر هکتار در سال جاری ذکر کرد و افزود: تنش های محیطی نظیر افزایش دمای هوا و قطعی و ناترازی برق در چاههای کشاورزی بر عملکرد سیب زمینی در مزارع تاثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه استفاده از بذر مرغوب و سالم سیب زمینی و روش های نوین به زراعی و آبیاری، تولید این محصول را افزایش می دهد افزود: همدان مهمترین قطب تولید سیب زمینی کشور است که همه ساله مازاد این محصول به دیگر استانها و کشورهای همسایه صادرمی شود.

همدان رتبه اول تولید سیب زمینی کشور را دارد

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان ادامه داد: همدان رتبه اول تولید سیب زمینی کشور را دارد و بارانداز این محصول در کشور محسوب می شود.

خانجانی خاطرنشان کرد: هزار و ۵۰۰ انبار فنی و ۸۵ سردخانه برای نگهداری سیب زمینی در همدان وجود دارد و در حال حاضر بیش از ۴۲۰ هزار تن سیب زمینی خوراکی در انبارها موجود است.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان اظهار کرد: گندم، جو، یونجه، سیب زمینی و چغندرقند از مهم ترین محصولات زراعی استان همدان است.

وسعت اراضی کشاورزی استان همدان یک میلیون و ۹۴۹ هزار هکتار که ۷۲۲ هزار و ۸۴۵ هکتار آن زیرکشت سالانه و دائمی است و ۲۶۲ هزار و ۴۶۵ هکتار آن در آیش قرار دارد.

تعداد بهره برداران و کشاورزان استان همدان ۱۱۵ هزار و ۱۶۵ نفر است و مراتع استان همدان ۸۲۲ هزار هکتار وسعت دارد.

حتما ببینید

ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران در کبودرآهنگ آغاز شد+فیلم

ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی ایران در کبودرآهنگ آغاز شد+فیلم

دریافت ۹ MB به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، این نیروگاه با سرمایه‌گذاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *