به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در نشست با مدیران و روحانیون کاروانهای عمره در مدینه، اظهار کرد: حضور در روضه رضوان که مورد درخواست همه زائران است درحال حاضر با سازوکاری انجام میشود که برای همه زائران امکان حضور در این مکان نیست و این شرایط در اختیار مدیران و تصمیمگیران ایرانی نیست و تدبیری است که مسئولین مربوطه کشور میزبان درپیش گرفته اند .
ویگفت: مسیر طولانی در داخل بقیع که از یک درب باید زائران وارد شوند و در همان جهت از درب دیگری خارج شوند هم از جمله مواردی است که مسئولین امر درباره آن تصمیم گرفتهاند ولی در جهت رعایت حال زائر میتوان برنامهریزی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین نواب افزود: اینجا در این سرزمین باید زائران با اقوام مختلف شیعیان وسنیها ارتباط و همچنین با هموطنان از استانهای مختلف ایران ارتباط برقرار کنند.
وی گفت: باید با ارتباط و همفکری، چالشها وکاستیها رابرطرف کنیم و حضور زائران ایرانی ان شاءالله در این سرزمین چشمگیر باشد .
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تأکید کرد: ۱۷ نهاد و سازمان تلاش میکنند تا اعزام زائران به سرزمین وحی به نحو مطلوب و بهترین شکل انجام شود.
وی با تقدیر از خلبانیکه با ۲۶۰مسافر هواپیما را با یک موتور در مدینه به زمین نشاند، گفت: باید از این خلبان که هنرمندانه کارش را انجام داده، تقدیر کرد .
علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت هم در این نشست با بیان اینکه ما برای سال آینده تعداد عمرهگزاران را افزایش میدهیم، گفت: افزایش تعداد زائران مشکلاتی را در پروازها ایجاد میکند که سعی میکنیم با مذاکراتی که انجام میدهیم این چالش را مرتفع کنیم.
بیات گفت: برنامه غذایی با مشورت کارشناسان تغذیه نوشته میشود و منطبق بر علوم متخصصان است.
وی درباره افزایش تعداد نیروهای خدمه که مورد درخواست مدیران کاروانهاست، گفت: هر نفر اضافه برای خدمات یک نفر از زائران را کم میکند و هزینه را افزایش میدهد پس ما تلاشمیکنیم با حداقل نفرات بیشترین خدمات را ارائه دهیم تا سهم بیشتری به مردم برای تشرف اختصاص یابد .
در ابتدای این نشست، روحانیون و مدیران کاروانها به بیان مشکلات موجود پرداختند.
انتهای پیام/