دریافت
۲۳ MB
محمد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا در مسکو یادآور شد: با توجه به رویکردهایی که در دنیا وجود دارد، امضا و مبادله سندهای راهبردی به پایدارشدن و اثرگذارتر شدن روابط برای دوره معین کمک میکند.
وی افزود: اکنون، فرصت امضای چنین سندی میان ایران و روسیه فراهم شده و برای تدوین آن، چند سال، مذاکره و گفت وگو شده است تا امروز در آستانه مبادله و امضا قرار گیرد که افقهای تازهای را در توسعه مناسبات خواهد گشود.
انرژی هستهای، قدیمیترین و پایدارترین عرصه همکاری ایران و روسیه
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: شاید بتوان گفت که حوزه انرژی اتمی، قدیمیترین و پایدارترین حوزه همکاریهای دوجانبه ایران و روسیه باشد که به صورت مشخص، نمونه موفق آن تکمیل و راهاندازی نیروگاه اتمی بوشهر است که هماکنون در مدار قرار دارد و توسط همکاران ما بهرهبرداری میشود.
واحدهای دوم و سوم نیروگاه بوشهر در بهترین شرایط روند اجرا
اسلامی یادآور شد: طرحهای ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر که بخشی از قراردادهای توسعه نیروگاهی است در دست اجرا است و شاید بتوان گفت در بهترین شرایط از نظر اجرایی و عملیاتی قرار دارد.
بنیانگذاری گسترش همکاریها در سفر رئیسجمهور
معاون رئیسجمهور در پایان خاطرنشان کرد: سفر دکتر پزشکیان رئیسجمهور به روسیه و مذاکرات با مقامات این کشور به توسعه مناسبات دوجانبه در آینده کمک میکند و اینکه بنیانهای مورد نیاز برای گسترش همکاریها نهادینه شود.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان روز جمعه ۲۸ دیماه ۱۴۰۳ با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای معاهده مشترک جامع راهبردی میان تهران و مسکو به روسیه سفر خواهد کرد.
رئیسجمهور در پایان سفر دو روزه خود به تاجیکستان، روز جمعه وارد مسکو خواهد شد. پزشکیان علاوه بر ملاقاتهای جداگانه با رئیس جمهور و نخست وزیر روسیه در جمع تجار و صنعتگران روسی نیز حضور خواهد یافت و با آنان گفتوگو خواهد کرد.
وزیران امورخارجه، اموراقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، نفت، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان انرژی اتمی، رئیس کل بانک مرکزی، معاون امور بینالملل وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و برخی دیگر از دولتمردان و همچنین مهدی طغیانی عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه، رئیسجمهور را در این سفر همراهی میکنند.