رییس فدراسیون: چهار هزار توانیاب در ورزش قهرمانی فعالیت دارند

رییس فدراسیون: چهار هزار توانیاب در ورزش قهرمانی فعالیت دارند

جلیل کوهپایه‌زاده روز پنجشنبه در حاشیه مجمع عمومی سالیانه هیات ورزشی جانبازان و توانیابان خراسان‌شمالی در گفت و گو با آباجان به نقل از ایرنا اظهار کرد: ورزشکاران جانباز و توانیاب بیشتر در رشته های دو ومیدانی و والبیال نشسته فعالیت دارند و تاکنون ۶۰ درصد نشان های کسب شده این فدراسیون مربوط به رشته های پارادوومیدانی است.

وی افزود: پارادوومیدانی علاقه مندان زیادی دارد و رویکرد فدراسیون جدای از تقویت رشته های دوومیدانی تمرکز بر رشته شنا است.

کوهپایه زاده ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده تا رشته پاراتنیس روی میز نیز به فدراسیون جانبازان و توانیابان کشور برگردد که این اقدام با همکاری فدراسیون تنیس روی میز، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی پارالمپیک میسر می شود.

رییس فدراسیون جانبازان و توانیابان یادآور شد: ورزشکاران این فدراسیون اکنون در هشت رشته پارالمپیک و هشت رشته غیر پارالمپیکی فعالیت دارند.

وی با اشاره به ساماندهی ورزشکاران جانباز و توانیاب کشور، گفت: ثبت مشخصات ورزشکاران، مربیان، مدیران ورزشی و پیشکسوتان این فدراسیون ورزشی در سامانه با هدف ارایه خدمات بهتر به آنها اخیرا آغاز شده است.

رییس فدراسیون: چهار هزار توانیاب در ورزش قهرمانی فعالیت دارند

موفقیت در پارا آسیای ۲۰۲۵ اولویت فدراسیون

کوهپایه زاده، کسب نتایج درخشان در مسابقات پارا آسیایی ۲۰۲۵ را از اهداف مهم فدراسیون در سال جدید عنوان کرد.

وی افزود: ورزشکاران جانباز و توانیاب کشور در چهار رشته دوومیدانی، شنا، وزنه برداری و مچ اندازی در این مسابقات حضور خواهد یافت.

رییس فدراسیون جانبازان و توانیابان ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز محل برگزاری این رویداد ورزشی مشخص نشده احتمال افزایش رشته های ورزشی در این رقابت ها وجود دارد.

کوهپایه زاده گفت: کشورهای هند، مالزی، امارات و بحرین از گزینه های میزبانی این رویداد ورزشی هستند.

وی یادآور شد: ورزشکاران جانباز و توانیاب در مسابقات پارآسیایی دوره گذشته در غیاب چین به عنوان قهرمانی دست یافتند.

رییس فدراسیون جانبازان و توانیابان گفت: حضور و درخشش در مسابقات کشورهای اسلامی به میزبانی عربستان از دیگر برنامه های فدراسیون جانبازان و توانیابان است که در سه رشته شنا، دوومیدانی و پارا وزنه برداری در این دوره از رقابت ها ورزشکاران شرکت می کنند.

۷۰۰ ورزشکار جانباز و توانیاب در خراسان شمالی بیمه شده و به صورت سازمان‌یافته فعالیت ورزشی دارند و ورزشکاران این هیات در استان بیشتر در رشته های ورزشی تنیس روی میز، تیراندازی با کمان، دو و میدانی، والیبال نشسته، بستکبال با ویلچر، دارت و بوچیا فعالیت می کنند.

حتما ببینید

استاندار خراسان‌شمالی: ورزشگاه ۱۵ هزار نفره بجنورد به بخش خصوصی واگذار شود

استاندار خراسان‌شمالی: ورزشگاه ۱۵ هزار نفره بجنورد به بخش خصوصی واگذار شود

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، بهمن نوری روز چهارشنبه در دیدار اعضای شورای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *