به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از چالشهای همیشگی فوتبال ایران هیئتهای فوتبال هستند. هیئتها بازوان فدراسیون به شمار میروند و عملکردشان تأثیر مستقیمی در پیشرفت یا پسرفت فوتبال کشورمان دارد. اینکه هیئتهای استانی چگونه اداره شوند و چه فعالیتی در استان و شهرشان داشته باشند نکته مهمی است که در بسیاری از مواقع مغفول مانده است.
اگرچه شاهد هستیم که در برخی هیئتها وضعیت قابل قبول است اما نمیتوان این موضوع را نادیده گرفت که در بسیاری اوقات روابط بر شایستگی ترجیح داده شده و افرادی به عنوان رئیس هیئت در برخی شهرستانها انتخاب میشوند که شایستگی لازم را ندارند. عجیب اینکه برخی از این افراد برای حضور در پستهای بالاتر از جمله هیئت رئیسه فدراسیون خیز برداشتهاند و با اعتماد به نفس میخواهند کارهای ضعیف خود را در جایگاهی بزرگتر تکرار کنند.
آنچه امروز به صورت کاملاً آشکار وجود دارد نیاز برخی هیئتهای فوتبال به خونی تازه به جای «تفکری تعطیل» است. اگر بنا باشد هیئتها به خصوص در برخی استانها به شیوه کنونی اداره شوند نمیتوان توقعی داشت. کافی است پای صحبت برخی اهالی این رشته در شهرستانها بنشینید تا متوجه شوید این افراد چه بر سر فوتبال آن شهر و استان آوردهاند.
انتخابات فدراسیون در پیش است و ۱۱ اسفند سال جاری روز سرنوشتسازی برای فوتبال به شمار میرود. اعضای مجمع علاوه بر اینکه باید توجه و دقت کنند که چه کسی را به عنوان رئیس فدراسیون برمیگزیند، باید نسبت به انتخاب اعضای هیئت رئیسه نیز حساسیت داشته باشند تا هر «تفکری بیخاصیت» وارد این سیستم اجرایی نشود و حال فوتبال ایران را از این خرابتر نکند. فدراسیون فوتبال نیز باید ضمن بررسی عملکرد برخی هیئتهای استانی درباره رؤسای کمکار تجدیدنظر کند و اجازه ندهد این سیستم معیوب به همین شکل به راه خود ادامه دهد. فدراسیون قطعاً در این زمینه مسئولیت سنگینی دارد و نباید از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند که اگر این اتفاق بیفتد آش همین آش است و کاسه همین کاسه.
انتهای پیام/