به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، ابراهیم شیخ روز چهارشنبه پس از بازدید از واحدهای مختلف نساجی سه قائمشهر، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: زیرساختهای بسیار خوبی هم از جهت اراضی اختصاصیافته و هم محیط و ماشینآلات و فناوری در این کارخانه وجود دارد.
وی ادامه داد: باوجود اینکه چندین سال است که دستگاه های این کارخانه نساجی به روزرسانی نشد، اما ظرفیتهای خوبی را در اینجا دیدیم که با بهرهبرداری بهینه از ظرفیتها شاهد ارتقای بیشتر محصولات و کیفیت آنها باشیم.
این مقام مسوول، علت بازدید خود را به دلیل حساسیتهایی که نسبت به این شرکت در سالهای اخیر وجود داشت عنوان و اعلام کرد: بعد از اینکه هیات حمایت از صنایع شرکت را تحویل گرفت، شاهد فعالیت خوب شرکت بودیم؛ کارگرانی مراجعه کردند و اظهار رضایت داشتند که حقوق و و مزایا به خوبی دریافت میشود و مدیرانی نیز سخن از افزایش تولید و بهبود شرکت گفتند.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: اگر وضعیت شرکت مناسب باشد، تلاش خواهیم کرد که فعالیت این شرکت تداوم پیدا کند؛ از مدیرکل صمت و معاون امور صنایع ایشان در استان خواستم که گزارش کاملی از وضعیت فعلی بدهند، اگر وضعیت رضایتبخش است اهدافی را برای سال آینده ترسیم کنیم تا هیات سه نفره که این مجموعه را اداره میکند در راستای اهداف ترسیمشده فعالیت خود را انجام بدهد.
شیخ با بیان اینکه هیات صنایع میتواند شرکتها را به روزآوری کند و بهبود بدهد و این کار ارزشمندی است، افزود: اما در نهایت، شرکتها باید توسط بخش خصوصی اداره شوند. باید بخش خصوصی متعهدی وارد اداره شرکتها بشود و بتواند هم منافع کارگران و هم کارکنان را در نظر بگیرد و هم برنامههای تولید را بهبود و کیفیت را ارتقا بدهد تا در افق زمانی آینده شاهد این باشیم که واقعا نساجی مازندران باز هم بر تارک نساجی ایران بدرخشد.
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامهای برای مالکیت نساجی قائمشهر دارید، تصریح کرد: برنامه اصلی ما زنده ماندن این صنعت است، در بخش صنعت مهمترین هدفمان این است که وقتی یک صنعت زنده باشد آن وقت راجع به مالکیت آن فکر میکنیم.
معاون وزیر صمت تصریح کرد: تشکیل قانون حمایت از صنایع نیز با هدف حمایت از صنایعی است که در معرض نابودی و مرگ قرار گرفتند، یعنی آنها را دولت بتواند تحویل بگیرد زنده کند و محیط صنعت را بهبود بدهد، مشکلات کارگری را برطرف کند و با فکر و اندیشه به اهل صنعت واگذار شود.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، فعالیت نخستین کارخانههای نساجی مازندران سال ۱۳۰۹ به عنوان یکی از صنایع مهم و بزرگ کشور در قائمشهر آغاز شد و این مجموعه صنعتی در قالب سه کارخانه بزرگ نساجی شماره یک (نساجی قائمشهر)، شماره ۲ و شماره سه (نساجی مازندران) فعال شدند.
هر یک از این کارخانه ها به تنهایی همه مراحل تولید پارچه شامل ریسندگی (تولید نخ از پنبه)، بافندگی، رنگرزی و عرضه آن به بازار را انجام میدادند و از طریق شعبههایی که در کشور دایر شده بود فروش محصولات صورت می گرفت.
کارخانه های نساجی مازندران شامل سه کارخانه شماره ۱، ۲ و ۳ در قائمشهر قرار دارند و کارخانه نساجی شماره ۱ نخستین کارخانه نساجی مازندران است که در سال ۱۳۰۹ راه اندازی شد.