اعزام و پذیرش ۲۳ میلیون مسافر هوایی تا پایان آبان‌ماه

اعزام و پذیرش ۲۳ میلیون مسافر هوایی تا پایان آبان‌ماه

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، «رضا نخجوانی» اظهار داشت: آمار اعزام و پذیرش هشت ماهه ابتدایی امسال نسبت به آمار ۲۲ میلیون و ۷۱ هزار و ۸۶۰ مسافر که در مورد مشابه سال گذشته اعزام و پذیرش شده بودند، با رشد ۹ درصدی همراه بوده است.

وی با مقایسه آمار نشست و برخاست هواپیما در این مدت در هم‌سنجی با پارسال، گفت: از فروردین تا آبان سال ۱۴۰۲، نشست و برخاست ۱۹۲ هزار و ۲۵۰ هواپیما را شاهد بودیم. این در حالی است که آمار هشت ماهه ابتدایی امسال نسبت به آمار مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها ضمن تفکیک آمار پروازهای داخلی و بین‌المللی در آمار هشت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ تصریح‌کرد: از ابتدای فروردین تا انتهای آبان ماه، پذیرای ۲۱ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۴۴۴ مسافر در مسیرهای داخلی و ۲ میلیون و ۶۱۵ هزار و ۳۲۵ مسافر در مسیرهای بین‌المللی بوده‌ایم. این در حالی است که این آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته، در اعزام و پذیرش مسافر در مسیرهای داخلی با رشد هفت درصدی و در مسیرهای بین‌المللی با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده است.

نخجوانی با اشاره به آمار پروازهای حج، خاطرنشان‌کرد: در این مدت ۱۷۳ هزار و ۱۶۸ زائر خانه خدا در قالب یک‌هزار و ۲۴۴ نشست و برخاست از ۱۹ فرودگاه کشور راهی سرزمین وحی شده‌اند. این در حالی است که این آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته در اعزام و پذیرش حجاج ۴۴ درصد و در نشست و برخاست هواپیما ۱۹ درصد رشد داشته است.

وی درخصوص پروازهای عتبات عالیات، گفت: در هشت ماهه ابتدایی امسال، ۹۹۰ هزار و ۸۳۹ زائر عتبات عالیات در قالب هفت‌هزار و ۶۸۶ پرواز از ۲۹ فرودگاه کشور راهی بغداد و نجف اشرف شده‌اند. آمار اعزام و پذیرش و نشست و برخاست زائران عتبات عالیات در سال جاری نسبت هشت ماه ابتدایی سال گذشته به ترتیب با رشد ۳۷ و ۳۵ درصدی همراه بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرترافیک‌ترین فرودگاه‌های کشور تا پایان آبان ماه امسالگفت: فرودگاه‌های مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز و اصفهان به‌ترتیب جزو پنج فرودگاه نخست کشور از لحاظ اعزام و پذیرش مسافر و نشست و برخاست هواپیما بوده‌اند.

نخجوانی در پایان خاطرنشان کرد: در هشت ماهه نابتداییسال ۱۴۰۳، تعداد ۵۵ شرکت هواپیمایی (۲۶ شرکت ایرانی و ۲۹ شرکت خارجی) و ۷۳۲ فروند رجیستر یا به عبارتی هواپیما ( ۲۱۶ فروند در تملک شرکت‌های هواپیمایی ایرانی و ۵۱۶ فروند در تملک شرکت‌های هواپیمایی خارجی) از ۵۰ مبدا فرودگاهی تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها به ۱۷ مقصد فرودگاهی غیر مالکیتی ایرانی و ۶۳ مقصد فرودگاهی خارجی فعالیت پروازی داشته‌اند.

حتما ببینید

"اقیانوس ما، تعهد ما، فرصت ما" شعار IMO برای روز جهانی دریانوردی سال ۲۰۲۵

“اقیانوس ما، تعهد ما، فرصت ما” شعار IMO برای روز جهانی دریانوردی سال ۲۰۲۵

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از سازمان بنادر و دریانوردی، شعار روز جهانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *