محمد کشاورز شامگاه چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا در خصوص واریز چهارمین مرحله از سود طرح کولبری به حساب مرزنشینان هیرمند، اظهار کرد: با همت تیم اقتصادی این شهرستان و مساعدت ویژه اداره صنعت، معدن و تجارت و فعالیت کارگزاران بومی، مقادیری کالا در قالب طرح کولبری از طریق کد بازارچههای میلک و تخت عدالت پس از طی مراحل قانونی وارد کشور شدند.
وی افزود: در سه مرحله قبلی نیز پس از کسر و پرداخت مالیات توسط کارگزار مبلغ سود به حساب سرپرستان خانوار واریز شده بود که در همین راستا و در چهارمین مرحله از فعالیت کارگزار مبلغ ۳۴ میلیارد ریال به حساب سه هزار و ۴۰۰ خانوار هیرمندی واریز شد.
فرماندار هیرمند خاطرنشان کرد: جهت بهرهمندی مرزنشینان سایر حوزههای سیستان از منافع طرح کولبری، پیرو درخواست فرماندار زهک، سه هزار و ۳۰۰ کارت مرزنشینان از این شهرستان توسط کارگزاران هیرمندی کارسازی شد و سود حاصله به حساب سه هزار و ۳۰۰ نفر از سرپرست خانوارهای زهکی واریز شد.
وی از تمام فعالان اقتصادی سیستان برای فعالیت تجاری در حوزه مرز به ویژه فعالیت در حوزه خرده فروشی، دعوت کرد تا از ظرفیت ایجاد شده بهرهبرداری و به نحو احسن در راستای توسعه واردات و تقویت وضع معیشتی مردم استفاده کنند.
به گزارش آباجان به نقل از ایرنا، شهرستان هیرمند در ۳۴۰ کیلومتری شمال زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در همسایگی ولایت نیمروز افغانستان واقع شده است. منطقه سیستان متشکل از پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع است