خسروپناه بر بررسی علمی و مستند ابعاد شخصیت شهید سلیمانی تاکید کرد

خسروپناه بر بررسی علمی و مستند ابعاد شخصیت شهید سلیمانی تاکید کرد

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی آباجان به نقل از ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در بخشی از پیام خود به به‌مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی نوشت: فرارسیدن سالروز شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرصتی است تا بار دیگر به یاد آوریم که این قهرمان بی‌بدیل مقاومت، با نثار جان خویش راهی روشن برای تمامی آزادی‌خواهان جهان ترسیم کرد.

وی نوشت: حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود، بلکه معلمی اخلاق‌مدار، سیاستمداری خردمند و نمادی از ایمان، اخلاص و حکمت بود که در میدان نبرد و دیپلماسی، الگویی بی‌نظیر از تدبیر و ایثار ارائه کرد. مقام معظم رهبری در وصف این شهید فرمودند: «شهید سلیمانی، هم قهرمان ملت ایران و هم قهرمان امت اسلامی شد.

دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از این پیام بیانه کرد: حاج قاسم با تأسی به سیره اهل بیت (ع) و الهام از اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب، جبهه مقاومت را به نمادی از عزت و پیروزی تبدیل کرد. او با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر و خردمندی مثال‌زدنی، جهانیان را متوجه ارزش‌های انسانی و الهی ساخت. حاج قاسم سلیمانی نه تنها در میدان‌های نبرد، بلکه در عرصه حکمرانی نیز الگویی بی‌بدیل بود. او با رویکردی فراگیر، میان عرصه‌های نظامی، سیاسی و فرهنگی پیوندی عمیق برقرار کرد و نشان داد که چگونه می‌توان در دل بحران‌ها، حکمرانی مبتنی بر ارزش‌های انسانی و اسلامی را به منصه ظهور رساند. مکتب حاج قاسم، الگویی جامع از مدیریت جهادی، ولایت‌مداری و خدمت‌محوری ارائه می‌دهد که الهام‌بخش تمامی مدیران و تصمیم‌سازان است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت این روز، در پایان این پیام نوشت: بدانید حاج قاسم تنها یک فرد نبود، بلکه مکتبی است؛ مکتبی که در آن ایمان، اخلاص، اراده و خدمت به مردم محور اصلی است. نقش‌آفرینی شما در این مسیر، تضمین‌کننده آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی و تمامی ملت‌های آزاد خواهد بود.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دی ماه سال ۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت آمریکا و با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) به شهادت رسیدند.

حاج قاسم سلیمانی که ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود، در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد. او با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشگری از بسیجی‌ها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.

این فرمانده اسلام و ایران در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت. او اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه به نام عملیات طریق‌ القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.

شهید سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید و در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد. رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجه سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند.

سردار حاج قاسم در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هم به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد، این پر افتخار ترین نشان نظامی ایران است که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا شد.

حتما ببینید

تدوین و تصویب اسناد کلیدی برای تقویت بنیان‌های علمی و فرهنگی کشور

تدوین و تصویب اسناد کلیدی برای تقویت بنیان‌های علمی و فرهنگی کشور

به گزارش روز یکشنبه آباجان به نقل از ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *