تأثیرمثبت میانجی‌گری پلیس/ مختومه شدن ۶۸ درصد پرونده‌ها

تأثیرمثبت میانجی‌گری پلیس/ مختومه شدن ۶۸ درصد پرونده‌ها

– اخبار اجتماعی –

سردار علی مویدی، رئیس پلیس پیشگیری فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم درباره نقش پلیس در حل اختلافات و کاهش تنش‌ها در جامعه اظهار کرد: پلیس در گام اول به محض دریافت خبر یا گزارش، وارد عمل می‌شود. وظیفه اولیه پلیس این است که در صورت وقوع حادثه، پرونده تشکیل داده و موضوع را صورت‌جلسه کند. این اقدام معمولاً توسط کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها و نیروهای آشکار پلیس انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به مراحل مختلف رسیدگی به پرونده‌ها افزود: در بسیاری از موارد، اختلافات و مشکلاتی که گزارش می‌شوند، نیاز به برخورد قضایی ندارند و می‌توان از طریق مشاوره و میانجی‌گری آن‌ها را برطرف کرد. به همین دلیل، ما در کلانتری‌ها مراکز مشاوره‌ای دایر کرده‌ایم که متخصصین ما در این مراکز، تلاش می‌کنند راه‌حل‌های مناسبی برای حل اختلافات ارائه دهند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا ادامه داد: بر اساس آمار، از هر ۱۰۰ پرونده‌ای که وارد کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها می‌شود، حدود ۶۸ درصد آن‌ها منجر به سازش، صلح و تفاهم میان طرفین می‌شود. این آمار نشان‌دهنده تأثیر مثبت نقش مشاوره و میانجی‌گری پلیس در کاهش اختلافات است.

مبلغ اضافه کار ماموران پلیس در کلانتری‌ها چقدر است؟

وی همچنین تأکید کرد: برای ۳۲ درصد باقی‌مانده پرونده‌ها، موضوع به مراکز تخصصی‌تر از جمله شوراهای حل اختلاف و مراکز مشاوره‌ای ارجاع داده می‌شود. این مراکز با استفاده از رویکردهای تخصصی‌تر و کارشناسان مجرب، تلاش می‌کنند تا اختلافات موجود را حل و فصل کنند.

سردار مویدی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما از این اقدامات، کمک به کاهش بار پرونده‌های قضایی، تقویت حس امنیت اجتماعی، و ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه است. خوشبختانه، با تداوم این روند، شاهد کاهش تنش‌ها و افزایش رضایتمندی عمومی در سطح کشور هستیم.

انتهای پیام/

حتما ببینید

کاهش بی‌سابقه سرقت‌ها/ از گشت‌های ضربتی تا فناوری نوین

کاهش بی‌سابقه سرقت‌ها/ از گشت‌های ضربتی تا فناوری نوین

– اخبار اجتماعی – به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، سرقت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *