تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود

تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود

امیرحسین مخدومی با اشاره به این که چهاردهمین برنامه دوکوهه ادبیات به ظرفیت های استان اصفهان در حوزه ایثار و شهادت اختصاص دارد، به خبرنگار فرهنگی آباجان به نقل از ایرنا گفت: این برنامه به دنبال آن است که از ظرفیت های استانی برای بیان خاطرات ناب دفاع مقدس استفاده کند و به معرفی نویسندگان بومی استان هم بپردازد.

وی افزود: البته در چند قسمت از برنامه نمی توان این ظرفیت عظیم و توانایی های نویسندگان را که به صورت مردمی و جهادی در تلاش هستند تا این ظرفیت ها شناخته شوند را در این برنامه نمایش داد.

مخدومی اضافه کرد: در این برنامه سعید معتمدی نویسنده کتاب های «حسن یوسف» و «اولین فاتح» حضور دارند. این نویسنده جوان استان اصفهان به آسیب شناسی وضعیت موجود می پردازد. در همین راستا گزارشگران این برنامه به استان اصفهان سفر کردند تا پای درد دل نویسندگان بومی استان نیز بنشینند.

تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود

وی افزود: از جمله نویسندگانی که در این برنامه به بیان معضلات و آسیب ها می پردازند و همچنین روندها را بررسی می کنند، شبنم غفاری و علی هاشمی هستند که علل موفق نشدن تاسیس کتاب فروشی های تخصصی دفاع مقدس را بررسی می کنند.

وی با بیان این که مصطفی سجاد راوی دفاع مقدس نیز در این برنامه گفت وگو دارد، افزود: در هر قسمت از برنامه تلاش کردیم که هر برنامه را به یک شهید مفقود الاثر تقدیم کنیم که این هفته این برنامه به شهید قدرت الله اسماعیلی تقدیم می شود که جزو نیروهای فرمانده گمنام شهید غلامرضا موذنی بود که در ماه های آغازین جنگ، همراه عده ای از اصفهان به جنوب رفتند و برای شکستن محاصره آبادان جنگیدند.

تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود

مدیر هماهنگی برنامه دوکوهه ادبیات افزود: استان اصفهان با تقدیم ۲۴ هزار شهید در دوران انقلاب و دفاع مقدس جزو استان‌های پیشرو است. امروز از پدران و مادران آسمانی این شهدا حدود ۱۱ هزار نفر در قید حیات هستند.

وی افزود: این استان سه هزار و ۵۰۰ آزاده و ۵۴ جانباز ایثارگر دارد ولی تعداد عناوین کتاب‌هایی که تاکنون درباره حماسه‌سازی‌های فرزندان این استان به چاپ رسیده هزار و ۴۴۹ عنوان است.

تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود
امیرحسین مخدومی، فعال فرهنگی

برنامه دوکوهه ادبیات به شناخت و ظرفیت‌های مغفول ادبیات دفاع مقدس می پردازد. درحالی که با گذشت حدود ۴۰ سال از جنگ تحمیلی هنوز ظرفیت هایی از جنگ هست که به هیچ اثر هنری تبدیل نشده است، در این برنامه که با همکاری مرکز سیمرغ تولید شده، با دعوت از نویسندگان دفاع مقدس هر استان ظرفیت های آن استان مورد بررسی قرار می گیرد.

محور اصلی این برنامه فرمایش مقام معظم رهبری است که فرمودند ادبیات دفاع مقدس باید چند برابری شود و تا پدران و مادران شهدا زنده هستند و باید این خاطرات ثبت و ضبط شود. در این برنامه با توجه به پژوهش های انجام شده حدود یک میلیون نفر به طور مستقیم با جنگ در ارتباط بودنده اند و تاکنون حدود ۲۳ هزار کتاب در حوزه دفاع مقدس منتشر شده است.

تاسیس کتاب‌فروشی‌های تخصصی دفاع مقدس بررسی می‌شود

تاکنون ۱۳ قسمت از برنامه دوکوهه ادبیات پخش شده که یک یا دو قسمت از هر برنامه به ایثارگری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در استان های لرستان، خوزستان، ایلام، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان، زنجان، همدان، قزوین، استان مرکزی و قم اختصاص داشته و در هفته های آینده به ادبیات پایداری و دفاع مقدس در سایر استان ها خواهد پرداخت.

برنامه دوکوهه ادبیات که به سفارش مرکز سیمرغ رسانه ملی و به همت موسسه فرهنگی هنری رسول آفتاب تولید شده، هر هفته، چهارشنبه‌ شب ها با اجرای جواد کامور بخشایش از ساعت ۱۹ پخش می‌شود و بازپخش آن پنج‌شنبه‌ها ساعت ۱۲:۳۰ از شبکه چهارم سیما است.

حتما ببینید

پخش فصل دوم «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده از هفته آینده+فیلم

پخش فصل دوم «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده از هفته آینده+فیلم

دریافت ۱۹ MB به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از روابط عمومی برمودا، این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *