به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آباجان به نقل از تسنیم، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت و در نشست بررسی مشکلات و ارتقای همکاری های وزارت بهداشت با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که با حضور فتاح، رئیس ستاد اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه امروز از مجموعهای بازدید کردیم که برای مردم و بیماران، فضای امید و بهبود را ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه رویکرد رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حمایت از حوزه سلامت و بیماران، ارزنده و معنوی است، افزود: اقدامات خیر و ماندگار که باقی الصالحات است برای مردم قابل مشاهده و عمل خیر کثیری است که جاری میشود و مورد استفاده مردم قرار میگیرد.
وزیر بهداشت با اشاره به ظرفیتهای بالای ستاد اجرایی در حوزه سلامت، گفت: بیمارستان فوق تخصصی سرطان برکت از ابعاد مختلف قابل تقدیر و امیدآفرین است چون به بیماران مبتلا به سرطان و صعب العلاج خدمت رسانی میکند و نیروهای انسانی برجسته، با سابقه، کارآمد و دلسوزی در این مرکز فعال هستند و بهترین و پیشرفتهترین تجهیزات جهان از جمله سایبرنایف و رادیوتراپی در آن فعالیت دارد.
ظفرقندی ادامه داد: امکانات بیمارستان فوق تخصصی سرطان برکت نشان میدهد که در مرزهای علمی دنیا در حوزه سرطان حرکت میکنیم که این نماد و تابلویی از پیشرفتهای کشورمان محسوب می شود که موجب امیدواری مردم و حوزه سلامت می شود.
وی ضمن تقدیر از حمایتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از حوزه سلامت و بیماران، گفت: راهاندازی مراکز بهداشتی و درمانی پیشرفته توسط این ستاد در سایر شهرها و استانها میتواند به عنوان یک الگوی موفق پیاده شود.
وزیر بهداشت با اشاره به برخی مشکلات مجوزهای بخشهای تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان سرطان برکت، تاکید کرد: در اولین جلسه کمیسیون ماده ۲۰ وزارت بهداشت، صدور و تمدید مجوزهای مورد نیاز انجام می شود چراکه ارزیابی های ما مثبت است و نواقصها برطرف و مدارک مورد نیاز در سامانههای وزارت بهداشت بارگذاری شده تا این بخشها و تجهیزات مورد استفاده قرار گیرد.
وزیر بهداشت از تامین نقدینگی به عنوان یکی از مهمترین مشکلات حوزه دارو یاد کرد و با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، از پرداخت بخشی از مطالبات دارویی ظرف هفتههای پیش رو خبر داد.
نگاه ویژه ستاد اجرایی به درمان بیماران سرطانی ۵ دهک اول
سید پرویز فتاح؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام نیز در مراسم بازدید به همراه وزیر بهداشت از بیمارستان سرطان برکت با بیان اینکه راهاندازی این مجموعه درمانی فرصت خوبی برای حوزه درمان کشور است، گفت: بهترین طراحی برای ساخت این مجموعه انجام شده و از نظر سازهای بسیار ایمن و مقاوم است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به تأمین همه منابع مالی مورد نیاز برای ساخت این بیمارستان از سوی ستاد، اظهار کرد: در حال حاضر دغدغه ما راهاندازی بخشها و تجهیزات جدید است که مجوزهای آن میبایست از سوی وزارت بهداشت صادر شود تا هر چه سریعتر این تجهیزات و خدمات در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در این بیمارستان علاوه بر خدمترسانی به عموم مردم، نگاه ویژهای به طبقه محروم و دهکهای پایین نیز داریم، افزود: برای درمان بیماران سرطانی مربوط به ۵ دهک اول برنامه حمایتی ویژهای داریم و راهاندازی یک مجموعه اقامتی برای اسکان همراهان بیماران سرطانی در جنب بیمارستان نیز انجام شده است.
فتاح از خروج ستاد اجرایی از برخی از صنایع و رشته فعالیتها خبر داد و گفت: حوزه سلامت و صنعت دارو از اهمیت ویژهای برخوردار است و با رفع برخی موانع و کمبودهای مالی درصدد توسعه این بخش هستیم و دستور دادم میزان تولید هیچ دارویی در مجموعه شرکتهای ستاد نباید کم شود.
کمک به تجهیز مراکز درمان ناباروری با همکاری وزارت بهداشت
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به دیگر فعالیتهای این ستاد در حوزه بهداشت و درمان، ادامه داد: باتوجه به کمبودها و نواقصی که در حوزه درمان به ویژه در مناطق کمبرخوردار وجود دارد، یکی از خدمات ما فعالیت بیمارستان سیار برکت با ظرفیت ۹۲ تختخواب است که علاوه بر خدمترسانی در ایام اربعین و منطقه دالاهوی کرمانشاه در یک سال اخیر، در حال حاضر در استان خوزستان مستقر شده تا به محرومان ارائه خدمت کند.
فتاح خاطر نشان کرد: ستاد اجرایی متولی حوزه جمعیت در کشور نیست اما در حوزه جوانی جمعیت نیز ورود کردهایم و در تلاش هستیم با همکاری وزارت بهداشت برای کمک به تجهیز مراکز درمان ناباروری اقداماتی را انجام دهیم.
کد خبر