گلایه عضو شورا از تاخیر حضور اورژانس‌/ افزایش ۳۶ هزار متری مساحت شهر آفتاب

گلایه عضو شورا از تاخیر حضور اورژانس‌/ افزایش ۳۶ هزار متری مساحت شهر آفتاب

به گزارش خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا، حبیب کاشانی روز سه‌شنبه در دویست و نودمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حادثه برای یک اتوبوس شرکت واحد در محدوده هفت حوض و خسارت جانی به چند نفر از شهروندان، اظهار کرد: یکی از مشکلات این بود که اورژانس زمان زیادی پس از حادثه به محل رسید.

وی ادامه داد: امیدواریم مدیرعامل جدید شرکت واحد اتوبوسرانی از مصدومین حادثه عیادت و دلجویی کند و حمایت لازم را برای بهبود وضعیت سلامت آنها داشته باشد.

۳۶ هزار متر به مساحت نمایشگاه آفتاب اضافه می‌شود

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز در تذکری گفت: با ساخت ۳۶ هزار مترمربع فضای جدید در شهر آفتاب تمام کسری‌ها و کمبودهای مجموعه‌های صنعتی برای حضور و برپایی نمایشگاه‌ها رفع خواهد شد و فضا به بیش از ۶۰ هزار مترمربع می‌رسد که از تمام نمایشگاه‌های کشور بزرگتر خواهد شد.

مهدی پیرهادی ادامه داد: نمایشگاه محیط زیست در شهر آفتاب برگزار شد و سازمان حفاظت محیط زیست متولی آن بود و ۲۵۵ سازمان و شرکت بزرگ در آن شرکت کردند که جای تقدیر از برگزار کنندگان دارد با این وجود علیرغم پیگیری‌های مسوولان شهر آفتاب، تبلیغات خوبی در سطح شهر صورت نگرفت.

وی با بیان اینکه اصرار زیادی داشتیم که نمایشگاه‌های بزرگ در شهر آفتاب برگزار شود و نباید تبلیغات به این شکل باشد، اظهار کرد: از شهردار تهران می‌خواهیم نسبت به این موضوع اهتمام و توجه جدی داشته باشد.

وی اضافه کرد: از معاونت فنی و عمرانی نیز درخواست داریم هر چه سریعتر پروژه توسعه شهر نمایشگاهی آفتاب به اتمام برسد چرا که با برگزاری نمایشگاه در خیابان سئول ممکن است به دلیل ترافیک سنگین، افرادی که بیمار و نیازمند کمک اورژانس هستند سلامت شان به خطر بیفتد.

پیرهادی با بیان اینکه اگر نیاز است با رییس جمهور مکاتبه کنیم که نمایشگاه‌های بزرگ در شهر آفتاب برگزار شود، از رییس شورا خواست در این خصوص پیگیری کند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران هم در پاسخ به این تذکر گفت: ما دچار ضررهای زیادی با تعطیلی شهر می‌شویم اما می‌بینیم در این شرایط، نمایشگاه‌های پرازدحام در شهر آفتاب برگزار نمی‌شود ما نمی‌دانیم موضوع به این سادگی را باید به چه زبانی بگوییم که عملیاتی شود؟

مهدی چمران افزود: ما این همه ضرر به مردم می‌زنیم که یک سازمان درآمد داشته باشد، این درآمد چقدر اهمیت دارد که باید این میزان ناراحتی را به مردم تحمیل کرد، مردم در این خصوص اعتراض دارند اما فکر می‌کنیم باید منتظر اتفاقات دیگری باشند.

لزوم افزایش بودجه پروژه‌های خانواده‌محور

رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران هم در تذکری گفت: باید راهبردها با توجه به نیازهای خانواده‌های تهرانی تدوین شود و امیدواریم کمیسیون برنامه و بودجه در سال آینده، الزام افزایش بودجه به پروژه‌های خانواده محور با رعایت عدالت را مورد توجه قرار دهد.

زهرا شمس احسان با تاکید بر اینکه خانواده در انسجام ملی و هویت فردی نقشی اساسی دارد، اظهار کرد: مدیریت شهری به عنوان مسوول ایجاد فضایی مناسب برای شهروندان، موظف است خانواده‌ها را در مسیر سیاست گذاری‌ها و برنامه‌های خود قرار دهد، باید خانواده به عنوان یک واحد اجتماعی پویا مورد توجه قرار بگیرد.

وی با طرح این سوال که آیا شهرداری تهران توانسته در سه سال گذشته برنامه‌ای در راستای خانواده محوری داشته باشد، افزود: عدالت در دسترسی خانواده‌ها به خدمات، سطح رضایت آنها از خدمات، شاخص امنیت خانواده‌ها در اماکن عمومی سطح شهر، توانمندسازی شبکه اجتماعی و انطباق پذیری سیاست‌ها با نیازها از جمله مواردی است که هنوز با اکوسیستم خانواده محور فاصله دارد.

شمس احسان اضافه کرد: باید راهبردها با توجه به نیازها و ویژگی‌های خانواده‌های تهرانی تدوین شود و امیدواریم کمیسیون برنامه و بودجه در سال آینده، الزام افزایش بودجه به پروژه‌های خانواده محور با رعایت عدالت را مورد توجه قرار دهد. مقررات حمایتی از خانواده ها نیز به عنوان یکی از ارکان اصلی مدیریت شهری باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه شهرداری باید نقشه جامع و زمان بندی شده برای تحقق این هدف ارائه دهد، یادآور شد: این اقدام زمینه ساز افزایش انسجام و همبستگی اجتماعی و توسعه پایدار و آینده ای درخشان برای تهران خواهد بود.

ساعت کاری در مدیریت شهری معنا ندارد

رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه در تذکری با بیان اینکه مدیریت شهری ساعت کار ندارد، افزود: شهرداری تا زمانی که مراجعه‌ کننده دارند، فعالیت می‌کنند و چندان مرسوم نیست که راس ساعت درب مجموعه‌ها بسته شود.

سیداحمد علوی با تاکید بر اینکه پرسنل، سرمایه اصلی شهرداری تهران هستند، اضافه کرد: زمانی که پرسنل در آرامش فعالیت می‌کنند، امور مدیریت شهری به خوبی پیش می‌رود.

وی گفت: با تغییر ساعت کاری، پیام‌ها و نگرانی‌های زیادی را از سوی کارکنان شاهد بودیم که در مورد حق ناهار نگرانی داشتند که این رقم کاهش پیدا می‌کند شاید در کل این عدد کم باشد اما این رقم در حقوق حدود ۲۰ میلیونی کارکنان زیاد است.

رییس کمیته گردشگری شورا با بیان اینکه مابه التفاوت مالیات برای رفاهیات کسر شد، ادامه داد: حکمی صادر شد که نباید برای رفاهیات مالیات کسر شود و قرار بر این شد که این رقم از سوی سازمان امور مالیاتی به حساب کارکنان باز گردد.

وی تاکید کرد: طبق قانون حق عائله مندی تنها برای آقایان در نظر گرفته می‌شود و باید اصلاح شود و امیدواریم مباحثی که در این خصوص در دولت اعلام شده، مورد توجه قرار بگیرد.

حتما ببینید

سخنگوی شورای شهر تهران: نام خیابان بیستون تغییر نمی‌کند

سخنگوی شورای شهر تهران: نام خیابان بیستون تغییر نمی‌کند

علیرضا نادعلی شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار آباجان به نقل از ایرنا با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *