انتصاب بیش از ۷۰ زن در دولت چهاردهم/ شایستگی‌ و عدالت معیار انتخاب

انتصاب بیش از ۷۰ زن در دولت چهاردهم/ شایستگی‌ و عدالت معیار انتخاب

به گزارش خبرنگار گروه جامعه آباجان به نقل از ایرنا، زهرا بهروز آذر روز سه شنبه در همایش کشوری بانوی ریحانه اظهار کرد: براساس گفته رئیس جمهور هیچ مردی نیست که موفقیت کسب کرده باشد بدون اینکه زن موفقی کنار خود داشته باشد، قطعا متقابل آن هم وجود دارد، اگر همراهی و هم نوایی همسران نبود شاید بانوان نمی توانستند در صحنه‌های اجتماعی حاضر شوند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: از همه عزیزان که برای رفع موانع رشد زنان در جامعه قدم برمی‌دارند، تشکر می‌کنم و امیدوارم زنان ایران برای رشد و پیشرفت کشورمان و برای چیزی که مقام معظم رهبری در سند چشم انداز ایران ترسیم کردند به جایگاه بالایی در منطقه برسند.

بهروز آذر خاطر نشان کرد: برای پرواز در این مسیر به هر دو بال زنان و مردان نیاز داریم، امروز وزیری سکاندار این عرصه است که به حضور بانوان باور دارد، امروز دو معاون وزیر را در مجموعه داریم که از جامعه زنان هستند و می دانیم برنامه های متعددی دارند که این تعداد بانوان را در اداره کشور افزایش دهند.

وی با بیان اینکه یکی از باورهای دولت چهاردهم این است که برای رشد ایران باید از ظرفیت همه افراد اعم از زنان، جوانان و اقوام استفاده کنیم، افزود: زنان ذیل پرچم جمهوری اسلامی ایران توانسته اند فرصت‌هایی را برای رشد پیدا کنند و امروز در جایگاهی هستیم که چهار زن قوی را در دولت و همچنین در سطوح مختلف بین وزرا و مدیرکل ها داریم.

وی با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم از ظرفیت تک تک شما در شناسایی مسائل و راه حل‌ها و ایجاد وفاق و اجماع برای پیدا کردن موثرترین و مناسب‌ترین راه حل‌ها استفاده کنیم، اظهار کرد: حضرت امام دو عبارت را راجع به زنان استفاده کردند که سیاست گذاری و ریل گذاری اصلی جمهوری اسلامی ایران را در دو حوزه اجتماع و خانواده مطرح شد. مقام معظم رهبری هم همیشه بر این اندیشه بودند و این نگاه را توسعه دادند، یکی از آن موضوع نقش زنان در تعیین سرنوشتشان بود که همیشه در جمهوری اسلامی ایران مد نظر قرار گرفته، موضوع دوم بحث اهمیت زنان در نقشی است که در تربیت بچه ها دارند.

وی با بیان اینکه طبق تعبیری حضرت امام اولین مدرسه هر کودک یا هر انسانی خانه و اولین معلم هر انسانی مادر است، عنوان کرد: مهم است که مادران امروز چه چیزهایی را در خانه به بچه ها آموزش می دهند. همه تلاش می کنیم تا فرزندانی و نسل های قوی تر داشته باشیم.

بهروز آذر با بیان اینکه امروز شاهد افزایش میزان خشونت هستیم و باید کمک کنیم که صبر و تحمل تاب آوری، مهارت‌های کنترل خشم، از کودکی در فرزندان نهادینه شود، ادامه داد: در مدرسه این موضوع باید توسعه پیدا کند تا جامعه‌ای با زیست سالم داشته باشیم، امیدوارم شما بانوان به عنوان سفیران تعلیم و تربیت کشور راه حل‌هایی را پیدا کنید و برنامه‌هایی در ذیل مراکز مشاوره خانواده طراحی کنید تا شکاف نسلی کاهش پیدا کند و مهارت‌ها افزایش پیدا کرده و به مرحله اجرا درآید.

محدودیتی برای بکارگیری از ظرفیت بانوان در حوزه تعلیم و تربیت وجود ندارد

وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: هیچ محدودیتی برای این کار در حوزه وجود ندارد و دنبال این هستیم تا از ظرفیت بانوان در حوزه تعلیم و تربیت بیشتر استفاده کنیم.

علیرضا کاظمی بر آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان و نوجوان با حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان یک بانوی نمونه و الگو افزود: حضرت فاطمه(س) برای همه الگوست و باید ایشان را الگو قرار دهیم و به جایگاه رفیع زنان در جامعه توجه کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقش زنان در توسعه و پیشرفت و کمالات جامعه بشریت مهم است و باید قدردان این جامعه بزرگ و اثرگذار باشیم، گفت: اگر مرد موفقی را می بینیم پشت سر آن یک زن موفق و اگر یک دانش آموز موفق را می‌بینیم،  پشت سر آن یک مادر مهربان و دلسوز  وجود دارد و این خیلی ارزش و جایگاه ویژه‌ای دارد.

کاظمی با یادآوری توانمندی های زنان در حوزه های مختلف؛ حضور در خانواده و همسرداری و فرزند پروری و نقش تربیتی زنان برای نسل آینده از مهمترین نقش هایی است که مادران بر عهده دارند.

وی اظهار داشت:‌ امروز حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می دهند و این یک افتخار بزرگ برای نظام تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: معلمان، خواهران فرهنگی ما هستند که نقش موثر در حوزه تربیت دارند و این جایگاه برای ما کاملاً قابل توجه است البته تلاش خواهیم کرد که از ظرفیت های امور بانوان در ظرفیت‌های مختلف و در مدیریت آموزش و پرورش استفاده کنیم.

اگر در استانی به جمع‌بندی برسیم که یکی از خواهران بر مسند مدیر کل آموزش و پرورش باشد در جای جای جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنیم و هیچ محدودیتی واقعا برای این حوزه وجود ندارد و دنبال این هستیم تا از ظرفیت بانوان در حوزه تعلیم و تربیت بیشتر استفاده کنیم.

حتما ببینید

عدالت جنسیتی؛ پیش‌شرط عدالت اجتماعی

عدالت جنسیتی؛ پیش‌شرط عدالت اجتماعی

روز زن و مادر، روز بزرگداشت ارزش‌های والای زنانگی و تلاش‌های بی‌دریغ زنان در عرصه‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *