از توزیع ۳۲۰میلیون لیتر سوخت تا تحویل ۶.۸میلیارد سوخت به نیروگاهها

از توزیع ۳۲۰میلیون لیتر سوخت تا تحویل ۶.۸میلیارد سوخت به نیروگاهها

به گزارش خبرنگار اقتصادی آباجان به نقل از ایرنا، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت عصر چهارشنبه از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بازدید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این بازدید از توزیع بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر انواع فرآورده در خبر داد و اظهار کرد: حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ راننده نفتکش به‌صورت شبانه‌روزی و در شرایط جوی نامناسب فرآیند سوخت‌رسانی را انجام می‌دهند.

محمدصادق عظیمی‌فر  با ارائه گزارشی از عملکرد چهارماهه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از زمان استقرار دولت چهاردهم اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۰ پالایشگاه کشور با ظرفیت پالایش روزانه حدود ۲.۴ بشکه در مدار تولید قرار دارند و محصولات تولیدی این پالایشگاه‌ها با استفاده از بیش از ۱۶ هزار ناوگان حمل فرآورده، سه هزار مخزن‌دار ریلی و ۱۴ هزار کیلومتر خط لوله به سراسر کشور انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در این روزها تولید و به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد، افزود: در چهار ماهه استقرار دولت چهاردهم بیش از ۲.۲ میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به مدت مشابه پارسال  به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است که نشان از رشد ۴۸ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در چهارماهه دولت چهاردهم مقدار سوخت مایع تحویلی به نیروگاه‌ها نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ نیز ۱.۵ میلیارد لیتر افزایش یافته است، تصریح کرد: تحویل میانگین نفت‌گاز نیروگاه‌ها در آذر امسال به رقم قابل‌توجه ۴۸ میلیون لیتر در روز رسید، چرا که ما نیازمند افزایش تولید برای تأمین فرآورده نیروگاه‌ها بوده‌ایم و ذخایر نیروگاه‌ها در آغاز دولت چهاردهم نسبت به مدت مشابه پارسال حدود یک میلیارد لیتر کاهش یافته بود.

افزایش ۱۵ میلیون لیتری تولید نفت‌گاز

عظیمی‌فر با بیان اینکه تولید نفت‌گاز کشور در آذر امسال از رقم میانگین ۱۱۱ میلیون لیتر در پنج‌ماهه نخست امسال  به ۱۲۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآور شد: با راه‌اندازی طرح‌های زودبازده و اصلاحات فرآیندی در پالایشگاه‌ها موفق شدیم ۱۵ میلیون لیتر در روز به تولیدات نفت‌گاز کشور بیفزاییم.

وی با اشاره به افزایش تولید بنزین در چهارماهه دولت چهاردهم افزود: در آذر امسال حدود ۱۰ میلیون لیتر در روز نسبت به بازه مشابه پارسال افزایش تولید بنزین داشته‌ایم و این افزایش تولید با حفظ کیفیت بنزین انجام شد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: فاز نخست خط لوله جدید بندرعباس – رفسنجان با طول حدودی ۴۵۰ کیلومتر در چهارماهه استقرار دولت چهاردهم به بهره‌برداری رسید و توان انتقال فرآورده به سمت شمال کشور افزایش یافت.

عظیمی‌فر با بیان اینکه در یک اقدام جهادی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفتکش جاده‌پیما جدید و حدود ۴۰۰ مخزن‌دار ریلی به ناوگان پخش افزوده شد، گفت: حمل سوخت مایع زحمت بسیار بیشتری نسبت به سوخت گاز دارد و در این مدت حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ راننده نفتکش به‌صورت شبانه‌روزی و در شرایط جوی نامناسب فرآیند سوخت‌رسانی را انجام می‌دهند.

تحویل ۶.۸میلیارد لیتر سوخت به نیروگاهها در ۱۲۰ روز

وزیر نفت از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نیز بازدید داشت.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از توزیع ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها در چهارماهه اخیر خبر داد و گفت: تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها درچهارماه اخیر نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۸ درصد افزایش یافته است.

کرامت ویس‌کرمی با بیان اینکه در ابتدای شهریور ۱۴۰۳ مجموع ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر بود، اظهار کرد: این در حالیست که در مدت مشابه پارسال این رقم به ۳.۲ میلیارد لیتر می‌رسید، از این رو در ابتدای شهریور امسال شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با کمبود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون لیتری نفت‌گاز در مخازن نیروگاهی نسبت به مدت مشابه پارسال روبه‌رو بوده است.

وی با بیان اینکه ذخایر نفت‌کوره در ابتدای شهریور امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۶۰ میلیون لیتر کاهش یافته بود، گفت: در مجموع ۱.۹ میلیارد لیتر ذخایر سوخت مایع (نفت‌گاز، نفت‌کوره) در پایان مرداد امسال نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته بود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه در ابتدای شهریور ۱۴۰۳ ذخایر انبارهای شرکت ملی پخش نیز ۷۰۰ میلیون لیتر نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته بود، ادامه داد: در مجموع در ابتدای شهریور امسال با کاهش ۲.۶ میلیارد لیتری ذحایر سوخت مایع و انبارهای شرکت ملی پخش نسبت به مدت مشابه پارسال روبه‌رو بوده‌ایم.

ویس‌کرمی با بیان اینکه در شهریور امسال روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع می‌شد، تصریح کرد: با وجود حجم توزیع بالای فرآورده بنزین در کشور تا ۲۷ آذر امسال میانگین تحویل نفت‌گاز نیروگاهی ۴۸.۳ میلیون لیتر و نفت کوره ۲۴‌.۶ بوده است. در مجموع تاکنون ۷۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است که این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۴ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه در چهارماه اخیر ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است، تصریح کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۸ درصد، نسبت به مدت مشابه ۱۴۰۱، ۲۷ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱۱ درصد رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه در مجموع تاکنون ۱۴ میلیارد و ۶۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است، تصریح کرد: این رقم در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به حدود  ۹ میلیارد و ۸۷۰ میلیون لیتر می‌رسید و نشان می‌دهد حدود ۴.۲ میلیارد لیتر سوخت مایع بیشتری نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است.

ویس‌کرمی با بیان اینکه روزانه حدود ۳۲۰ میلیون لیتر سوخت مایع و انواع فرآورده‌های نفتی در کشور توزیع می‌شود، تصریح کرد: در این مدت حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفتکش جاده‌پیما به ناوگان اضافه شد و با این احتساب حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفتکش سوخت‌رسان جاده‌ای در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه روز گذشته ۵ میلیون لیتر نفت‌گاز از سه انبار آبادان، اهواز و اراک به سمت نیروگاه دماوند انتقال داده شد، یادآور شد: ۳۷ منطقه عملیاتی در کنار مجموعه شرکت ملی پخش و شرکت خطوط لوله عملیات انتقال فرآورده، جابه‌جایی و توزیع سوخت را انجام می‌دهند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه عملیات سوخت‌رسانی با استفاده از ۴ هزار و ۶۰۰ جایگاه سوخت مایع، ۲ هزار و ۵۰۰ جایگاه سوخت سی‌ان‌جی و حدود ۱۶ هزار ناوگان حمل و نقل در کشور انجام می‌شود، افزود: در حوزه دریایی نیز سوخت‌رسانی به جزایر با ۶ شناور کوچک انجام می‌شود، همچنین سه فروند کشتی جابجایی سوخت بین پالایشگاه‌ها و بنادر صادراتی را انجام می‌دهند.

ویس‌کرمی با بیان اینکه روزانه ۴۶۰ میلیون لیتر فرآورده به بخش حمل و نقل اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: زمانی که عملکرد تخصیص سوخت بر مبنای اسناد حمل دستی انجام شود، شاهد عرضه خارج از شبکه خواهیم بود.

مردم و بزرگان کشور قدردان زحمتکشان صنعت نفت هستند

وزیر نفت نیز در این جلسات به دست اندرکاران صنعت نفت اظهار داشت: بدانید که در سطوح عالی کشور از تلاش های شما یاد و زحمات شما یادآوری می‌شود.

پاک‌نژاد ادامه داد: من از طرف بزرگان کشور و شخص آقای رئیس جمهور، وقتی بارها عملکرد شما را متوجه شدند و رکوردهایی که زدید را تشریح می کنم در جلسه های مختلف قدرانی می کنند و متوجه هستند که کار شما کاری ارزشمند است.

وزیر نفت به برخی مطالب که این روزها در فضای مجازی منتشر می شود، اشاره کرد و گفت: اینها که حرف های غیرمستند می زنند دوستان مردم نیستند.

پاک‌نژاد خاطرنشان کرد: مردم عزیزمان دغدغه و نگرانی این را دارند که شما بهترین عملکرد را داشته باشید و قدرشناس هستند.

وی افزود: شما بهترین عملکرد را دارید و به عنوان کسی که در راس وزارت نفت قرار گرفته، می گویم عملکردتان عالی است.

این عضو کابینه دولت چهاردهم به شرایط کشور به دلیل سرمای زودرس اشاره کرد و گفت: باید برخی اقدام ها در زمان مقتضی انجام می گرفت که نشد؛ در نتیجه این شرایط بروز کرد و سبب شد در برخی بخش ها گرفتاری هایی ایجاد شود.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: در حوزه سوخت مایع نیرگاهی حداقل در سه ماه گذشته تلاش های زیادی انجام شد.

پاک‌نژاد گفت: طبق روال سال های قبل، نفت کوره هم در مجموعه سبد سوخت نیروگاهی قرار گرفت تا وزارت نیرو از آن استفاده کند.

وی ادامه داد: هرچند ابتدا به هر دلیلی این امر میسر نشد، اما در روزهای اخیر تا ۴۸ میلیون لیتر در روز رسید.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: اگر این امر دو ماه پیش اجرایی شده بود، اکنون مشکلات کمتر بود و با خیال راحت و با اتکا به ذخیره نیروگاهی می توانستیم این دوره را پشت سر بگذاریم و خاموشی ها کمتر و دغدغه هم کمتر می بود.

پاک نژاد گفت: این امر سبب می شد بحث سوخت رسانی توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هم راحت تر شود.

وی با قدردانی مجدد از زحمات پرسنل صنعت، خاطرنشان کرد: شما مرد روزهای سخت هستید و آماده‌اید که از جان‌تان مایه بگذارید و مردم عزیز قدردان عملکرد شما هستند.

حتما ببینید

افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق در خراسان شمالی همزمان با سفر رئیس جمهور

افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق در خراسان شمالی همزمان با سفر رئیس جمهور

به گزارش آباجان به نقل از ایرنا از وزارت نیرو، عباس علی آبادی وزیر نیرو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *